torsdag den 24. juni 2010

Trussardi

Nu vi er i gang med lidt inspiration, så har jeg vidst helt glemt at vise disse to flotte Trussardi 1911-looks. De var sådan set de eneste looks, hvor jeg var blown away, men flotte, det er de sgu'! Især skjorten på højre billede og jakken/blazeren på det venstre, samt den overordnede styling på begge looks, er det der springer mig i øjnene! Så enjoy - mine to yndlingslooks fra Trussardi 1911 spring '11

Photobucket

Koger

Jeg sidder vidst lidt og koger efter et irriterende dansk nederlag til Japan ved fodbold-VM. Kom så i min surfen på internettet forbi min bedste/værste fjende, nemlig alle de dejlige streetstyle sider, som jeg ofte bruger meget af min tid på! Denne gang faldt mit blik på denne gut, som blev spottet af StilInBerlin. Jeg synes, at hans overdel, dvs. jakken, håret og solbrillerne er heeeelt fantastiske. Den nederste del, er jeg ikke helt vild med. Jeg ved ikke hvorfor, men sådan nogle støvler er ikke lige mig. Og så er hans leggins, eller hvad det nu er, ret malplaceret i dette look, synes jeg! Jakken er dog helt fantastisk! Og nå ja, så sidder jeg for mig selv og ser frem til vognturen og en meget våd dag i morgen! Can't wait!
Photobucket

onsdag den 23. juni 2010

Student anno 2010!

Ja, det var sådanset i går, at jeg blev student. Men jeg havde hverken tid eller lyst til at blogge den dag fordi jeg simpelthen var så glad! Jeg var oppe i idræt og nede i foyeen på skolen stod min familie + kæreste og ventede på at overrække mig huen og en rose og skænke mig et glas champagne! Jeg scorede 10, hvilket jeg er meget glad over! Det kom jo til at stå i huen. For at fejre min afslutning, tog vi videre ud at spise, hvilket var meget rart. Til forskel fra så mange andre valgte jeg ikke at tage i byen og fejre det. Jeg var simpelthen helt udmattet efter eksamenræset og havde bare lyst til at nyde en afslappet stund i familiens skød. Jeg skal jo feste råmeget i de næste par uger! Studentermiddag, vognkørsel, studenterfest og så Roskildøøøh!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

mandag den 21. juni 2010

Min uges top 5

Så er det i morgen jeg bliver student, og jeg kunne ikke være gladere! Musikken er selvfølgelig også derefter. Jeg fik vidst et lille Ost & Kjex flip efter at have hørt dem på Regnsky! Derfor er der overvejende numre fra dem på min uges top 5, shame on me, men det er bare SÅ godt!


1. Ost & Kjex - Continental Lover



2. Solomun vs. Ost & Kjex - Federgewicht (Oslo Version)


3. Caribou - Niobe


4. Pin Me Down - Time Crisis (Co Pilots Turbulence Remix)


5. Monarchy - Love Get Out Of My Way (Holy Ghost Remix)

søndag den 20. juni 2010

Burberry Prorsum Spring

Jeg har en rettelse fra forrige indlæg. Den kollektion der sprang mest i øjnene er helt KLART Burberry Prorsums! My god den er fierce og utrolig flot! Jeg er især vild med de sorte og mørke looks, som bringer ren rock'n roll tilbage på runway'en. Også de evigt roste jakker og frakker er endnu engang gennemført smukke! Og så er skoene geniale. Sandalerne kunne godt ryge min vej omend det er en flyvsk og urealistisk drøm. Billeder er i øvrigt tyvstjålet fra den overtrufne blog Shiggersonstreet

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Missoni Spring 2011

Efter at være blevet blown away af Jil Sanders kollektion efter at have set den på StyleGeek, gik jeg selv igang med at kigge på de andre forårskollektioner - mærkeligt at snakke om forår allerede nu. Nå. Men der så jeg flere flotte kollektioner. Den der sprang mest i øjnene, synes jeg var Missonis kollektion, der bar præg af meget lag på lag, skjorter og så Missonis kendtegn, nemlig deres patchwork, som jeg synes er utrolig flot! Kollektionen indeholder mønstre, farver og former, så selv min bedstefars gamle jumper ikke kan følge med! At det så kommer til at se flot ud, er genialt i sig selv. Jeg er helt vild med looksne med shorts, idet deres lange bukser, for mig, er ret så grimme. Jeg har valgt at vise et par af mine yndlingslooks fra kollektionen, som alt i alt giver et meget afslappet og underspillet look, som jeg sagtens kunne se mig selv gå med næste forår! Eneste minus for mig er (surprise!) skoene, som jeg ikke helt synes lever op til resten af kollektionen. De er bare ikke mig.
Photobucket
Photobucket

lørdag den 19. juni 2010

Bon-Bon Land

Jeg var i går i mit mere barnlige humør det jeg var i Bon-Bon Land. Vi var en hel flok fra min klasse og hyggede os med at prøve forlystelser og så videre. Og så var vejret ikke helt ringe omend skyer til tider irriterede billedet af en ellers solrig dag. Jeg formåede faktisk at blive solbrændt, så sol det var der! Nu vi snakker om sol, så begynder mit sommerhumør at presse sig mere og mere på! Derfor vil jeg også dele et rart sommernummer med jer. Det er et nummer, der med sikkerhed får mig i sommerstemning! Nummeret er at remix af Pin Me Downs nummer "Time Crisis" som i et Co Pilots Turbulence Remix har en dejlig sommer/happy vibe over sig, som jeg så godt kan lide! Billeder fra Bon-Bon Land kommer i øvrigt senere, når kamerakvinden har fået oploadet dem

onsdag den 16. juni 2010

Lidt sommerinspiration

Jeg må indrømme, at mit sommerhumør efterhånden er ved at være her! Solen skinner, jeg har én eksamen tilbage og jeg går en meget vitig/skræmmende uge i møde. Jeg har en vigtig aftale mandag, eksamen også mandag samt tirsdag, eksamensmiddag torsdag, vogntur fredag, studenterfest lørdag og så skal jeg på Roskilde om søndagen. Alt i alt en skræmmende god uge, forhåbentlig. I dag har jeg, selvom jeg burde have fået læst op til idrætseksamen, været på stranden samt hængt ud med vennerne. Overspringshandlinger er lige mig. Nåå, tilbage til sommer. Jeg synes nemlig, at denne fyrs look er tilpas afslappet og tilpas råt til at skabe et rigtig godt, og for mig, stilfuldt sommerlook. Jeg er især vild med fyres taske! Og så hans attitude. Fyren er forresten fundet på The Sartoralist.
PhotobucketPhotobucket

mandag den 14. juni 2010

Min uges top 5

Denne uge står i VM-fodboldens, eksamen og forventningens tegn. Musikken er da også mest glad og festagtigt, hvilket jeg håber, er fint. Jeg var til psykologi eksamen i dag og fik mig et 7-tal hvorpå jeg kun mangler én eksamen - nemlig idræt! Så jeg er selvsagt glad og også spændt på næste uge!

1. Pleasurekraft - Tarantula
Det absolut bedste nummer i den her uge, må uden sammenligning siges at være Tarantula af Pleasurekraft. Musik som det, får mig til at danse og føle mig i virkelig godt humør! Dette nummer, kunne jeg godt forestille mig, blev et af mine sommer anthems denne sommer, da jeg simpelthen ikke kan få nok af det.


2. Eim Ick - Sun is isn't
Jeg har længe været vild med unge Eim Ick, som jeg hørte første gang, da han varmede op for When Saints Go Machine i efteråret ved deres koncert i Vega! Han fyrede op under folk med sin musik, som mestendels består af alskens samples i lignende. Han er blevet hyped ret meget på det seneste og skal da også spille på Roskilde Festival


3. FM Belfast - Underwear
Det islands baserede band FM Belfast har med derse elektronika-musik og lidt skøre stemning længe været et af mine foretrukne bands. De fleste af jer kender dem måske fra deres samabejde med den danske DJ Kasper Bjørke, som i forbindelse med sit debutalbum, Gumbo, havde et nummer hvor han samarbejde med netop FM Belfast. Det var i øvrigt nummere Back & Spine.


4. IGNUG - Tell Me That You Love Me
Jeg hørte om IGNUG i forbindelse med P3s karrierekanon, hvor de vidst gik hen og vandt, eller i hvert fald kom i top 3. Jeg var med det samme fanget af deres interessante og cathy lyd, som jeg simpelthen ikke kan få nok af! Og de skal faktisk også spille på Roskilde


5. MMM - Let's Git It On
Det er måske det nummer, der beskriver min musiksmag bedst, af alle de fem numre, sammen med nummer 1. Elsker det simpelthen! Der er ikke så meget andet at sige om nummeret, end at jeg synes vildt godt om det!

søndag den 13. juni 2010

Dagen før dagen

Aktiviteten de seneste dage på bloggen har været ret lav. Det skyldes delvist at jeg har en eksamen i morgen, der har skulle læses op til. Og det skyldes delvist at fodbold-VM, en koncert og andre ting har taget min tid, hvorfor bloggen blev prioriteret lavere. I dag har jeg brugt på at øve og forberede mig på morgendagens eksamen i psykologi. Jeg er derfor heller ikke særlig kreativ eller inspirationel i disse eksamensdage. Morgendagens eksamen er faktisk næstsidste eksamen inden huen bliver overdraget til mig på tirsdag i næste uge! Can't wait. Begynder at se lyset for enden af tunellen. I kan derfor få et dagens og forhåbentlig mere aktivitet i næste uge!
Photobucket
Creepers - Underground, Jeans - Cheap Monday, Tee - Weekday, Cardigan - Weekday

torsdag den 10. juni 2010

Sommersko

Jeg er lige for tiden på jagt efter de perfekte sommersko, men ved bare ikke, hvilke de skal være. Har dog et par stykker i hovedet. Jeg har valgt en klassisk, en nymoderne og en afslappet sko. Hvilken en af dem synes i, jeg skal købe? Eller har i andre forslag til den perfekte sommersko? Jeg må indrømme, at jeg hælder mest til den flotte sorte fra Whyred, der dog også har noget af et prisskilt hængende på sig.

Photobucket
Whyred til ca. 1200 kroner
Photobucket
Converse til ca. 300 kroner
Photobucket
Bertie Braxton til 800 kroner

onsdag den 9. juni 2010

Acne

Selvom det er sommer nu, kan man ikke lade være med at tænke på det kommende koldere efterår, når man får tilsendt de store mærkers A/W kollektioner. Når det så oven i købet er fra Acne er man jo helt solgt. Der var et par fede ting, synes jeg. Mange bukser, som ligner mange andre, men jo er af en anden kvalitet, når det er Acne. Jeg holder mig mest til de lidt billigere som Cheap Monday. Og så var der to ting, som sprang i øjnene. Nemlig en t-shirt, som jeg nok ikke kommer til at købe. Og så en patchjakke, som jeg synes er røvfed! Den kunne jeg godt finde på at smide et rimelig stort beløb efter! At jeg så ville have stylet jakken på en anden måde, er en helt anden sag, for fed er den!
Photobucket
Photobucket

sommer = sort ?

Så er der endnu engang streetinspiration fra min side, og endnu engang er det fra mit elskede streetpeeper. Denne fyr er super rå, synes jeg, og det selvom han har nederdel på! Det all-black look er gennemført og når han rocker mærker som Givenchy(sandalerne), Comme des Garcons(nederdelen) og Rick Owens(overdelen), kan han kun misunde mig! Udover det har hele looket en lidt Troy-agtig vibe over sig, som jeg er helt vild med! Jeg er fan af, at klæde sig på med et bestemt tema, og selvom det måske ikke har været hans mening, er jeg stadig vild med det. Og nå ja, så elsker jeg nederdele/kilt til mænd! Hvad synes i?
Photobucket

mandag den 7. juni 2010

Min uges top 5

Tænkte at det kunne være sjovt at lave et nyt tiltag i form af min uges musiske top 5. Altså de 5 sange eller tracks jeg har hørt mest i den forgange uge, eller bare numre, som jeg vil anbefale stærkt! Denne uges liste bliver ret så elektronisk, da den er præget meget af sidste uges Distortion, generel feststemning fra min side og et ikons nye udgivelse.

1. Monarchy - Gold in the fire (Flak Attack Remix)
Et af de absolut stærkeste tracks, jeg længe har hørt. Der er mange gode remixes af nummeret, men jeg synes at Flak Attacks er et af de bedre!



2. Trentemøller - ... Even though you're with another girl
Bedste nummer fra den nye Trentemøller-plade, synes jeg. Genialitet på allerhøjeste plan fra Trente endnu engang. Vokalen er så smuk!



3. Chic - I wan't your love (Todd Terje Edit)
Disco FTW! Nothing more to say. Jeg elsker dette Todd Terje Edit af Chics "I want your love". Fantastisk stemning!



4. Simian Mobile Disco - Cruel Intentions (feat. Beth Ditto)
Distotion. Need i say more?



5. Cut Copy - Lights & Music
Et nummer jeg har genopdaget på ny. Et af mine yndlingsnumre tilbage i 2008, som nu spøger igen!

lørdag den 5. juni 2010

Musika

I kan også lige få et stykke musik af den slags jeg har hørt monster mega meget af de sidste par dage! God gedigen dansemusik! ;)

Distortion fredag

Jeg har desværre ikke været så aktiv på bloggen de seneste dage. Det skyldes eksamensforberedelse og så at Distortion er et tidskrævende arrangement! Men festet det har vi! I onsdags i indre by og i går på vesterbro og på Carlsbergs gamle areal. Det var simpelthen genialt! Der var feststemte mennesker og god musik alle vegne og jeg nød at feste sammen med en masse af mine gode venner, som der også kommer billeder af! Nu skal jeg så videre ind til en house warming inde i byen, så endnu engang må jeg forlade bloggen ufrivilligt. Håber at i kan fornemme stemningen (drunk!) ud fra billederne.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

tirsdag den 1. juni 2010

Blandet

Dagen i dag er på den ene side god, rigtig god. Men på den anden side knapt så god, faktisk lidt skræmmende. God fordi jeg nu er endegyldigt færdig med de skriftlige eksaminer. God fordi det er i morgen Distortion starter. Dårlig fordi nedtællingen til "døden" er startet. Dårlig fordi jeg skal til biologi eksamen om præcis en uge! Ud over det, har det bare været en normal dag fra min side. Og nå ja. Fik jeg nævnt at Distortion starter i morgen!? Håber ikke, at det regner i morgen. Så går jeg amok!
Photobucket
Sko - Whyred, Bukser - Cheap Monday, Tee - 5 Preview, Læderjakke - H&M