tirsdag den 31. august 2010

Wallets

Jeg har længe været på udkig efter en erstatning for min gamle læderpung, som har set bedre dage - og man skulle helst ikke tabe sine dyrebare penge! En ny punk kunne jeg så passende købe, når pengene igen tikker ind på kontoen, idet der så netop er en grund til at have én. Der skete så det, at jeg fik en mail fra Oki-Ni om at de havde fået en masse nye punge hjem, og lur mig om en af de flotte punge kommer hjem med posten hos mig inden alt for længe! Jeg har udvalgt to favoritter ud blandt mange. Hvad synes i? Er det én af de to, jeg skal bruge penge på, eller skal jeg gå en helt anden vej? Foreslag modtages meget gerne

Photobucket

lørdag den 28. august 2010

mix

Jeg har rodet lidt med et mixe-program og øvet mig lidt på det, men jeg er stadig lidt nybegynder må man sige. Jeg ville dog lige dele det lidt med jer, og måske høre jeres meninger, omend i gerne må være lidt søde - det er trods alt kun mit andet! Men ja, det var sådan set bare det jeg ville ytre mig om. Lyt løs, hvis i lyster!


Disco'ish by Dingenoderjavs

Hot Chip

I går var dagen, hvor min studentergave fra min kæreste skulle bruges! Jeg havde nemlig fået en tur i Vega med hende, hvor Hot Chip skulle stå for underholdningen! Og man må sige, at jeg blev underholdt. Det var en rigtig god koncert, synes jeg! Med god musik og god energi fra bandet, der ofte skiftede rundt mellem de forskellige instrumenter, som for at vise deres flesibilitet idet de alle sammen stort set kunne spille de samme instrumenter. Der var også hele 4 af bandets medlemmer som sang, så det var ret så underholdene! Jeg havde selvfølelig, som det store fjols jeg er, glemt at tage mit kamera med, så jeg kunne desværre ikke forevige denne skønne koncert. Derfor må i nøjes med musik af bandet og ikke mine billeder, desværre. Første nummer er vel at betegne som et radio-hit, hvorfor alle nok har hørt det. Det sidste link er et kanon godt nummer, nok mit yndlings, som også blev performet rigtig godt i går!


mandag den 23. august 2010

Nyt job

Jeg har lige tjekket mit kontoudtog, og der fandt jeg ud af, hvor længe det er siden jeg egentlig har shoppet. Sidste gang jeg var ude på en decideret shoppetur var helt tilbage i starten af maj måned, da jeg var i Sverige med min kæreste. Det er godt nok længe siden, og jeg kan da også mærke, at jeg snart har brug for at shoppe igen. Især efter at jeg længe har savlet over disse dessert boots fra Common Projects. Men det lysner, for jeg skal nemlig begynde på mit nye arbejde i morgen, så der går heldigvis ikke alt for lang tid, før jeg har penge på min konto igen! Kontoen er vidst også i minus ikke mindst fordi jeg var et smut forbi Dunkel i Lørdags til et brag af en fest, i liked it very much! Jeg fik i øvrigt også et lille glimt af den fantastiske stemning der var under Pride Parade! Det var klasse. Nu vil jeg gå tidligt i seng, så jeg kan være frisk til første arbejdsdag klokken 07.00 præcis! Puha, længe siden jeg har været så tidligt oppe.

Photobucket

torsdag den 19. august 2010

lidt inspiration

Jeg har godt nok ikke været den bedste blogger det sidste stykke tid. Men det skyldes at jeg, som så mange andre nyudklækkede studenter, søger et job i mit sabbatår. Jeg har så valgt at prioritere den søgning før bloggen, i hvert fald lige pt. Men lad os nu se. Jeg skal til samtale både i morgen og mandag, så jeg håber på, at jagten snart er ovre! En jagt som i øvrigt har varet siden marts måned, hvor jeg vidste at jeg ville tage et sabbatår. Nå ja, så var jeg også til session i går! Spild af tid, synes jeg. Men jeg trak heldigvis frinummer. Dog har jobjagten og sessionen ikke gjort, at jeg ikke har kigget på mode og det der hører med. Derfor vil jeg lige vise jer dette cool outfitt, som vel meget godt viser hvilken form for beklædning, jeg er vild med for tiden! Faktisk kunne det godt have været mig, der var fanget på gaden idet jeg ejer stort set lignende tøj. Måske er det kun mig, der synes at det er cool? Billedet er i øvrigt lånt fra min tro følgesvend - Streetpeeper.com
Photobucket

mandag den 16. august 2010

Teen Daze

Ja, jeg ved faktisk ikke særlig meget om dette band? eller artist eller hvad man skal kalde det. For jeg kan simpelthen ikke finde nogen oplysninger. Men hvad jeg ved er dog, at jeg kan lide musikken. Endda rigtig meget! Derfor ville jeg dele det med folket, hvis i da ikke allerede kender dem/det. Hvis folk ved mere end mig, må de meget gerne skrive det, så jeg kan blive opdateret på det punkt! Og så må folk også gerne rette mig med hensyn til genre. For jeg tror at genren vi er i her hedder Chillwave, men i må ikke hænge mig op på det, men gerne korrigere mig, hvis jeg tager fejl. Nok snak, nu til musikken!

Regnsky

Photobucket
Dette indlæg er ene og alene tilegnet min yndlingsblog blandt de mange musiske af slagsen - Regnsky. Den er min yndlingsblog for det første fordi musikken er lige mig. En god blanding af alskens elektroniske genrer og så en del indie. Og så fordi det er nogle søde mennesker bag, hvorfor de også selv kalder bloggen for danmarks sødeste musikblog. Regnsky bloggen og dj-teamet som de også er, består af Morten, Søren, Eva og Lærke. Bloggen bliver næsten opdateret dagligt, så man kan altid få sin musikalse tørst slukket, hvilket også er en af de ting jeg godt kan lide ved bloggen. Der kommer hele tiden musik! Meget af mit musikbibliotek kommer direkte fra Regnsky af faktisk. Deres dj'ing skal de også have stor ros. Jeg har haft fornøjelsen af at se og høre dem et par gange på, hvad man vidst godt kan kalde deres stamsted, Dunkel. Faktisk er der nu på lørdag et arrangemt i forbindelse med Strøm-festivallen hvor Regnsky skal dj'e, sjovt nok på Dunkel, sammen med engelske Gold Panda, Kenton Slash Demon (YEAH), Eim Ick (YEAH, YEAH) og Aslope, som for mig er ukendt territorie. Jeg møder helt sikkert op, nogen der vil joine?

lørdag den 14. august 2010

dag 2 + 3

Undskyld for den ringe opdatering de sidste to dage, men jeg har simpelthen været en smule stresset/træt når jeg endelig nåede hjem efter shows osv. Nå, men torsdag blev det til Jean//Phillip, som efter min mening var det bedste show jeg så. Mest fordi tøjet er lige min stil og hele set-up'et var enkelt i forhold til mange af de andre shows.
Udover det var jeg til Wood Wood som også var specielt. Det var det fordi det blev holdt et sejt sted og så var modellerne blev sprøjtet til med vand. Tøjet er ikke lige mig, men tanken bag var god! Sidste show den dag var et regnfyldt Munthe plus Simonsen. Tanken om at holde det udendørs midt inde i København på et underlag af græs var rigtig god, men på grund af regnen blev det aldrig den store oplevelse, for i hvert fald mig. Et plus var dog at modellerne alle smilede og så langt gladere ud end til samtlige andre shows, hvilket nok skyldes det komiske i netop regnvejret!
Fredag kom jeg faktisk kun til at se Minimarket, som var helt enormt godt! Tøjet var sejt, modellerne var seje og musikken passede godt til! En oplevelse. Jeg skulle have været til Ivana Helsinki, men sprang over på grund af at jeg var sulten. Og Henrik Vibskov kom jeg ikke ind til, men jeg vil helst ikke ind på hvorfor. Mine billeder til selve showsne er ikke noget at råbe hurra for, så et par street shots er hvad det må blive til!

Photobucket
- En noget androgynt udseende mand, som jeg synes var cool!
Photobucket
-En cool cool tysk pige, som er stylist ved det tyske magasin Feld Hommes

onsdag den 11. august 2010

dag 1

Så er jeg hjemme fra min første modeugedag. tidligere end forventet desværre. Jeg skulle have været til Soulland her klokken 23, men på grund af at jeg bor så pokkers langt ude på landet, så er det umuligt at få det offentlige til at fungere optimalt på så sene tidspunkter - så ingen Soulland til mig desværre.. Dog fik jeg set Frost Birgens og Rützou, og jeg skulle også have været til Danmarks Designskoles show, men der spillede transporten mig et puds igen, så jeg kom først senere ind til byen. De to shows jeg så var til, var gode, synes jeg. Så selvom tøjet til Frost Birgens ikke var lige min smag (for ensformig), så var det stadig en god oplevelse. Rützou show, synes jeg også var rigtig flot. Mange flotte modeller og tøjet var også fint. Her var det dog især musikken jeg var tosset med. De havde nemlig fået en af mine yndlings dj's til at spille, nemlig Djuna Barnes. Det var helt kanon! Senere tog jeg et smut på Burger King inden jeg som bekendt måtte begive mig hjemad. I morgen står den på Jean//Phillip, Wood Wood og MuntheplusSimonsen - jeg glæder mig. Jeg har ikke noget særlig godt kamera, så de billeder jeg tog blev enten slørede eller ret dårlige, men jeg vil alligevel lægge et par stykker op!

mandag den 9. august 2010

Hjemme igen!

Som overskriften så kraftigt indikerer, er jeg hjemme i Danmark igen! Efter en dejlig, solfyldt og afslappende uge i det varme (og billige) Bulgarien. Min tid blev brugt på at dase, slikke sol og sende jobansøgninger ud, for jeg vil noget så gerne snart have et job! Vejret i Bulgarien var fantastisk! 30 grader+ hver dag undtagen en enkelt dag, hvor skyerne havde fået overtaget. Maden var, til trods for at prisen var tyvagtig billig, faktisk ret god! Og 6 personer som vi var, kunne snildt blive mætte på en gennemsnitsrestaurant for omkring 100 leva (400 danske kroner), så det var en billig fornøjelse. Ud over det, er det dog rart at være hjemme i trygge og vante omgivelser. Også fordi modeugen er sååå tæt på, og jeg har fået flere invitationer, end jeg havde regnet med. Jeg glæder mig! Slutteligt vil jeg beklage, de noget tilfældelige billeder. Jeg glemte simpelthen alt for ofte mit kamera, så de få billeder der er bare lidt værd, får i at se.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket