søndag den 31. oktober 2010

Dagens

Min fridag i dag har stået på afslapning, spilhygge og hårklipning. Jeg overvejede helt indtil sidste øjeblik at karsefrisuren måske var noget for mig ligesom både Nick og Pelayo, men fandt frem til, at jeg ikke er helt klar endnu! Men hvad synes i? Skal jeg prøve karsefrisuren en rum tid? Og så synes min kæreste lige, at hun skulle tage et billede imens jeg tog sko på: "Så kan man se din frisure sådan ordentligt" Så hermed min frisure til fri skue for alle

Photobucket
Photobucket
Sko - Kris Van Assche, Bukser - Weekday, Tee - Weekday, Cardigan - Weekday, Ringe - Barbara I Gongini og Asos

fredag den 29. oktober 2010

Hey. Jeg hedder Martin Fält. Jeg har lavet et par gæsteindlæg her på bloggen allerede nu. Jeg har fået en gæstetjans at lave et musikindlæg når jeg nu har lyst til det. Og det har jeg så nu. Så her kommer 5 (sene) dejlige fredagsbaskere.

Cragga - Please Mr. Postman


A-trak - Ray-Ban Vision


The Knocks - Dancing with the DJ


David Bowie - Let's Dance


Mr. Intl - Creature
 

Servicemeddelse: Ny medblogger

Photobucket
Som overskriften antyder har jeg fået mig en ny medblogger. For Jer som læste med i bloggens unge dage, vil kunne huske en pige, som hedder Emilie, som skrev om musik for mig. Hun er nu blevet skiftet ud med en dreng, en dreng der sjovt nok hedder Martin ligesom jeg gør. Martin har flere gange været på bloggen i forskellige sammenhænge. Først blev han portrætteret og siden har han været gæsteblogger i forbindelse med mit ugentlige musiske gæsteindlæg. Det bliver nu sløjfet til fordel for Martins indlæg. Martin er en af de personer jeg kender, som ved mest om musik hvorfor det selvfølgelig er oplagt at lade Martin stå for musikken her på bloggen - hermed gjort! Velkommen Martin!

Nyt mærke tilføjet yndlingslisten!

Jeg var forbi en af mine yndlingsblogs, JuanCocco, tidligere i dag hvor jeg faldt over en SS-kollektion af mærket Agi&Sam, som jeg må tilstå er ukendt for mig. En ting er dog, at jeg ikke kender mærket. Noget andet er, at det ud fra billederne er et ustyrligt fedt mærke, som jeg må prøve at snuse noget mere op om og eventuelt også købe, for hold da op hvor er det fedt!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Min aftens soundtrack

Min aften står på helt og aldeles aflslapning efter en hård arbejdsdag. Jeg skal også på arbejde i morgen, så selvom jeg måske havde lyst til en bytur eller noget hyggedruk, så må jeg blive hjemme under dynen. Dertil hører som regel god musik og denne aften hører jeg et af mine nye cd-indkøb, nemlig Wapaints fremragende cd "The Fool" hvori nummeret "Undertow" er et af mine yndlings.

torsdag den 28. oktober 2010

Nyt fra Asos

I dag var dagen, hvor mine bestilte ringe fra Asos fandt deres vej hjem til mig. Jeg synes faktisk, at de er okay i kvaliteten taget i betragtning at de kostede samlet set lige over 100 kroner.
Bedøm selv!

Photobucket

Fridag

Jeg havde i går onsdag en dejlig og afslappende fridag med min kæreste, som heldigvis også havde fri fra skole. Den brugte vi sammen i Køge, hvor vi spiste på en hyggelig café og gik lidt rundt og kiggede på butikker. Det sidste gør man som regel ikke ustraffet. Eller din pengepung er vel i reglen den, der bliver straffet. Denne gang var ingen undtagelse. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg i en rum tid har ledt efter et par grå jeans og da de helt perfekte viste sig i går, slog jeg til. Bukserne er købt i Europa, som faktisk har et rigtig rigtig fedt udvalg af de svenske mærker Acne, J. Lindeberg og Filippa K og et par andre mærker. Et outfit-billede med bukserne får i i morgen, for der er intet batteri på mit kamera lige nu!
Photobucket

mandag den 25. oktober 2010

lidt farve i en mørk tid er et must!

Min stil er oftest sort og kedelige, vil nogen mene. Derfor kunne det da være overdrevet sejt, at troppe op i dette farverige outfit på arbejde! Selvom jeg normalt ikke er til pang-farver og det der ligner, synes jeg nu alligevel at dette outfit rocker max!
Photobucket

Gode nyheder!

Mit internet har været HELT nede i den sidste uges tid, hvilket faktisk er ret skidt idet jeg har en nyhed, jeg har været vild efter at dele med folket! Jeg har nemlig fået nyt job - endelig, vil mange måske sige, inklusiv jeg selv. Butikken hedder Hardware og den ligger på Pilstræde, nærmere betegnet nummer 19! Butikken er en relativ esklusiv butik og forhandler mærker lige fra Raf Simons og Marc Jacobs til S.N.S Herning og Cotton Knowledge Apparel og endda også Unconditional London! Jeg er især vild med sko- og strikudvalget, men det er en rigtig fed og blandet butik, som jeg er ovenud glad over, at arbejde i. Udover det har jeg, som i nok har bemærket idet jeg skriver, fået nyt internet, som meget gerne skulle virke hele tiden og ikke som det gamle, én gang i timen! Så nu skulle jeg gerne kunne blogge 100 % igen

lørdag den 16. oktober 2010

Dagens shoppeoutfit minus jakke

Photobucket
Sko - Kris Van Assche, Bukser - Weekday, T-shirt - Weekday, Cardigan - Jean//Phillip, Ringe - Barbara I Gongini

Nye indkøb igen!

Som så mange andre gange, kom jeg i dag til at hive dankortet op af pungen lidt for flittigt! Jeg havde aftalt en hyggelig dag i byen med min søde kæreste, som sjovt nok altid ender med at vi shopper lidt. I dag var ingen undtagelse, men til min ros skal det sige, at jeg kun købte ind hos Cheap Monday, Weekday, H&M og Cos, så lidt dygtig har jeg trods alt været! Udover det viste købte jeg også to basis t-shirts fra Weekday! Noget som egentlig kendetegner dagens handler - basisting med mange muligheder. I like

Photobucket
Oversize strik-cardigan/lynlåstrøje fra H&M

Photobucket
Jakke fra Cos

Photobucket
Sort skjorte fra Cos

Photobucket

Hvid skjorte fra Cheap Monday

onsdag den 13. oktober 2010

add on

I forlængelse af mit rosende indlæg om The Dead Weather og deres stil og karisma, synes jeg da lige, at jeg ville dele disse fantastiske live videoer af dem. Det er det geniale nummer "Jawbreaker" og et mindst ligeså geniale nummer "Old Mary", som meget godt opsummerer alt det gode, jeg har sagt om dem. Så får man både hørt Jack White og Alison Mosshart på vokal



Japanerne kan det der med stil

Ikke fordi jeg er blown away over det overordnede look. Det er da ikke grimt, bevares. For min skyld skulle han nok bare have byttet t-shirten med print ud, med en plain tee i måske sort, men det er jo nok bare mig! Det jeg lagde mærke til og som stod frem i forhold til resten af outfittet var klart skoene og tasken. Woow! Jeg mener, kig lige på skoene! Kunne i den grad ønske mig nogen lig dem i mit skab. Og tasken måtte også meget gerne være hos mig. Jeg synes nemlig, at det er ret svært at finde fede rygsække. Så kom lige hjem til mig, vil du ikke, søde taske?
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Gæsteindlæg part 3 2/2

Det her er så anden del af mit gæsteindlæg. Martin var så flink at give mig lidt mere skriveplads, da der var så meget musik, jeg gerne ville dele med jer.

Vi starter lige med et af de fedeste mash-ups, jeg nogensinde har hørt. Lige umiddelbart skulle man ikke tro at Adele’s rare soul-pop ville gå hånd i hånd med Prodigy’s voldsomme electrobeats. Men det her synes jeg er et virkelig, virkelig godt eksempel på at disse ting kan fungere, hvis de er produceret ordentligt. Og det er de!



Jeg hørte for første gang om DJ/Producer-teamet Sousa/Schmidt for ca. et halvt år siden gennem en random søgning på Myspace. På det tidspunkt havde de kun en snippet-version af nummeret ”Safira”, som er en fed blanding af house og mellemøstlig sitar (lyder det som!). Nu er nummeret endelig kommet frem i sin fulde længde, og den er helt sikkert en lytter værd!


Safira by Sousa/Schmidt

Den næste i rækken, er en af de gode. Hverken selve nummeret, eller remixet er nyt, men for satan det sparker røv. Det er Yeah Yeah Yeahs ”Heads Will Roll”, som har været en tur gennem den kære A-Traks remix-maskine. Og ud er der kommet en super fed klub-basker, som efter min mening, ikke har fået den opmærksomhed, den har fortjent.



Til alle jer der har haft fornøjelsen af at opleve Lucy Love live, ved hvordan denne lille kvinde kan få taget til at løfte sig. Og alle dem der ikke har haft den fornøjelse, skal til at få fingeren ud. Her er i hvert fald det sejeste remix (Ok Formula Bassline) af hendes hit ”I’m In Love With It”, jeg endnu har hørt.



Hvis man bare følger en lille smule med i hvad der sker, i den efterhånden store undergrundsmusikverden, har man hørt om samarbejdet, mellem Tomas Barfod og drengene fra Electrojuice. Et projekt, der hedder Jatoma. Trods for den okay store aldersforskel har de 3 hoveder fået skruet nogle utrolig pæne tracks sammen. Dette hedder Helix, og er skræmmende sprødt.



Jeg har lige fra første gang, jeg hørte previewet af Khattabi været sindssyg imponeret over Kenton Slash Demon. Og efter at jeg har hørt alle de andre udspil (Bruun, Singla og Sun), er tørsten efter mere, ligesom bare blevet større. Og nu er deres nyeste track ”Matter” kommet ud til gennemlytning Og forventningerne er næsten blevet sprængt i stykker, for hold kæft det er fedt. Lyt selv efter, og del gerne jeres førstehåndsindtryk i kommentarfeltet.

tirsdag den 12. oktober 2010

Inspiration

Jeg bliver, som mange andre i øvrigt, ofte inspireret af musik og specielt musikere i min tøjstil. Et af de bands der inspirerer mig rigtig meget, er et af mine alle tiders favoritbands, The Dead W
Weather. De har ikke nødvendigvis det fedeste outfit eller dyreste tøj, men de bærer det simpelthen med så stor karisma og attitude, at jeg ikke kan andet, end at elske det! læg i øvrigt mærke til sidste billede, som er coveret fra senest udkomne plade "Sea Of Cowards". Synes det er et helt genialt cover-billede!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

portræt

Næste interview i rækken er med min gode ven og ex-blogger på stylegeekblog, Marco!

Photobucket

1. Præsenter dig selv. Hvor gammel er du, hvor kommer du fra, hvad laver du? Hvilke interesser, alt?
Jeg er 19 år gammel, og fra den dejlige, men usandsynlige kedelige by, Værløse. Lige nu bor jeg dog i Ebeltoft (suk), hvor jeg går på filmskole. Det er fantastisk! Film er min evige passion..

2. Hvordan vil du karakterisere din stil?
Mine nye film-venner synes jeg går i sort hele tiden, hvilket nok også er sandt. Jeg elsker, som det fleste andre sort, leg med lag-på-lag og silluhetter. Er stor fan af den smalle silluhette – surprise!

3. Hvor får du din inspiration fra?
Som x-blogger, læser jeg rimelig mange blogs, så der får jeg min primære inspiration fra. Ellers musik.. ej, jeg er bare en kliche.. hm, men det er nu altså mest der jeg får min inspiration fra, kombineret med film.

4. Bedste køb? Og i samme stil. Dit bedste kup, altså billig ting, som du er rigtig glad for?
Mit bedste køb. Hm, sidste år købte jeg en Rick Owens trøje, som jeg stadig er ret glad for. Den er dejligt anderledes. Derudover er jeg meget glad for en jakke, jeg fik skræddersyet I Kina. Og her forleden købte jeg en ny bluse I Weekday, som jeg ret glad for, fordi den kan styles på utalige måder, og så var den billig.

5. Har du nogen yndlingsbutik og/eller designer som du vil anbefale?
Min yndlingsbutik er ParisTexas. Jeg køber dog sjældent noget der, fordi jeg sådan cirka aldrig har et par tusinde til tøj.. Men det en vildt inspirerende butik. Min yndlings designer er Rick Owen.. Eller folkene bag Weekday, fordi de laver fedt tøj til billig pris. Kan man kun blive glad for.

6. Har du nogen byer eller steder i udlandet, som du har besøgt, som du mener, har en cool kultur mht. butikker osv.
Jeg var i London her i sommers, som var et fint sted, specielt deres vintage steder. Men faktisk er jeg ret glad for København. Mange inspirerende folk med god stil med gaderne, og mange gode butikker.

7. Hva’ ender du ofte med at bruge dine penge på?
Alt muligt ligegyldigt. Ej, det kommer an på min pengesituation. Hvis jeg ikke har så mange penge, hvilket er situationen pt, så køber jeg bare basic ting, for at gøre mig klar til den nye sæson.

8. Og hvad glemmer du altid at købe?
Sokker.
9. Hvad kigger du først på ved anden persons påklædning?
Helhed og sammensætning. Og så elsker jeg smykker.

10. Næste must-have?
Et par højhælede mandesko. Mr. Hare fra ParisTexas har jeg set mig lun på.

11. Har du nogen kendte stilikoner?
Hm, det ved jeg ikke helt. Hedi Slimane er grunden til min glæde ved mode, så han er et stilikon for mig.

12. Er der et item, du synes er undervurderet?
Egentligt ikke.

13. Hvad for noget musik hører du meget lige nu?
Dubstep. Prøv Datsik, med Retreat eller Nuke Em. Og så har jeg en periode hvor jeg også er ret glad for Portishead igen. Og Babyshambles. Og soundtracket til Donnie Darko.. Der meget!

14. Hvad tror du bliver næste trend? Og i samme moment, er der en trend du simpelthen ikke kan klare?Jeg har et lidt ambivalent forhold til bukser med svej i alle former. Så f.eks. en vildt fed Gareth Pugh video (http://vimeo.com/15395630) forleden, men kassebukserne er jeg ikke for glad for.

15. Har du et spørgsmål du gerne vil stille den næste der bliver interviewet?
Hmm.. Hvad er den bedste kollektion du har set og hvorfor?



søndag den 10. oktober 2010

nye indkøb

Som flere af jer garanteret har opdaget, grundet min møjsommeligt dårlige opdatering, mødtes Henrik og jeg i fredags til lidt billig(ere)shopping til Jean//Phillips sample sale og hygge, hvilket sjovt nok var ret hyggeligt! Jeg fik, ligesom Henrik, købt et par ting, som jeg med glæde vil fremvise her. Cardigan'en er den samme som henriks, bare i en anden farve, tank'en skal bruges med en anden indenunder og ringene havde min søde kæreste hentet til mig i Køge, så dem fik jeg, da jeg kom hjem til hende efter hyggen med Henrik! Alt i alt meget gode indkøb, hvis jeg selv skal sige det!
ps. billederne yder hverken tøjet eller ringene retfærdighed idet mit kamera simpelthen er for dårligt ;)

Photobucket
Photobucket
Photobucket

torsdag den 7. oktober 2010

Sorry, i dit it again!

Jeg kom til at lave endnu et mix og så kom jeg endnu engang til at lægge det ud på bloggen! Please forgive me, men jeg vil så gerne have kritik, så jeg kan blive bedre! :) Denne gang har jeg taget fat i techno-genren og vredet lidt, som jeg synes er lækkert, ud af ærmet. Hope you will like it!

No aorta of a kolibri turning koka elation by Dingenoderjavs

onsdag den 6. oktober 2010

gæsteindlæg part 2. 1/2

Jeg hedder Martin Fält. Jeg blogger til dagligt på martinfalt.blogspot.com, hvor jeg viser en masse af de billeder jeg går rundt og tager. Da jeg startede min blog for halvandet år siden, handlede den både om billeder og musik. Selvom den kun handler om billeder nu, har jeg ikke mistet min store interesse for musik. Jeg har altid været min vennekreds’ store musiknørd, og sidder hver eneste dag, og leder efter nyt og/eller gammelt musik, som jeg bare må eje. Jeg har en utrolig bred smag, men her kommer nogle af de numre som jeg lytter meget til for tiden.

Det første nummer er fra den japanske duo DEXPISTOLS med lige så japanske Jon-E med på mic’en. Det er et nummer som jeg næsten konstant har ledt efter det sidste år, og nu hvor jeg endelig har fundet det, skal i da ikke snydes for det.



Næste nummer kommer fra gruppen Lemaitre. Jeg fandt nummeret en aften jeg sad og stenede på Regnsky (http://www.regnsky.dk/), og faldt derefter pladask for den utrolig rare vibe den sender ud gennem mine højtalere. Please enjoy!



Dette er et nummer, der er lidt ovre i den anden boldgade. Fyren her kalder sig The Tallest Man on Earth, og musikken bliver ikke meget mere ukompliceret end en mand og en guitar. Det er så fantastisk et dejligt nummer. Og for mig passer perfekt til aften under tæppet med en varm kop kaffe og en smuk sommer forelskelse.



Jeg kan ikke tænke på denne sensommer uden at tænke på Mark Ronson, og hans fantastiske Bang Bang Bang. Nummeret i sig selv, er utrolig godt produceret, og giver lysten til at danse et ekstra energiboost. Denne version er indtil videre det bedste remix af sangen. Og det vil jeg helt sikkert gerne sende videre til jer derude.



Turboweekend er fantastiske. Det er vidst svært at komme uden om. Men efter at det alt overskyggende Tiesto remix af Trouble Is ramte klubberne, er alle de andre fantastiske Turboweekend-remixes blevet glemt. Dette remix er af nummeret Something or Nothing. Det er de fantastiske drenge, 2000F & J Kamata, der har trukket i trådene, og ud er kommet et skide frækt dubstep remix.



Det sidste nummer er et cover. Men ikke hvilket som helst cover. Et Michael Jackson cover. Jeg vil hurtigt lige indskyde, at jeg har tatoveret et MJ-portræt på armen, og er derfor blevet den største kritiker overfor MJ-covernumre. Men det her gør sgu bare et eller andet. Det er lavet af den danske gruppe Quadron. Og de formår virkelig at vende op og ned på nummerets opbygning, og gør det til den mest sexede ballade.

tirsdag den 5. oktober 2010

nye sko fra i torsdags!

Jeg var i torsdags, garanteret som mange andre af jer, til Acne sample sale. Jeg fandt dog desværre intet videre uovertruffent, som jeg bare måtte eje, så jeg gik tomhændet derfra. Dog gik jeg lige over på den anden side af gaden næsten idet min jagt på vintersko bragte mig forbi den geniale skobutik Bien Cache! Der faldt jeg så over dem, mine sko. Det var bare min sko fra det øjeblik, jeg så dem. Så hjem kom de, selvom prisklassen slet ikke er noget, jeg plejer at bevæge mig ud i! Kris Van Assche er mærket. Et mærke som i øvrigt er et af mine alle tiders yndlings! Jeg er rigtig glad for dem! lidt sneaks, lidt støvler! Bedøm selv dette dagens med dem på


Photobucket
Photobucket

Sko - Kris Van Assche, Bukser - Weekday, Skjorte - Weekday, Jakke - Carin Wester

portræt

Næste portræt i rækken kommer med en dags forsinkelse på grund af mit internets modvilje mod at samarbejde, hvilket har stået på i snart en uge, hvorfor andre opdateringer på bloggen også har været på standby. Jeg håber nu at det virker, så derfor kommer portrættet af Kristian som har bloggen Krisst og som, selvom hans stil er et stykke fra min egen, stadig inspirerer mig meget!

1. Præsenter dig selv. Hvor gammel er du, hvor kommer du fra, hvad laver du? Hvilke interesser, alt?
Jeg hedder Kristian, er 16 år gammel og født og opvokset i Århus. Til hverdag går på Handelsgymnasiet i Risskov i 1.C. Jeg har altid interesseret mig for mode og har også været vidt omkring rent stilmæssigt. Efter at have prøvet en masse forskellige ”tøj-stile” af føler jeg at jeg har fundet min egen stil, som er mere klassisk, og kører den fuldt ud, selvom jeg dog godt kan supplere med nogle tendenser som siger mig noget.

2. Hvordan vil du karakterisere din stil?
Jeg vil, som også skrevet ovenfor, karakterisere min stil som klassisk, men med et twist. Farve mæssigt afhænger det af årstiden, men lige for tiden er jeg meget inspireret af de ”Engelske Lord’s” og drømmer om quiltede ridejakker og ridestøvler.

3. Hvor får du din inspiration fra?
Inspiration til min påklædning får jeg fra mange forskellige steder, såsom film, modeblogs, bøger og reklamer. Lige nu er to af mine helt store stil ikoner Alexa Chung og VanillaScented, selvom de er piger har de nogle ting, i deres måde at vælge tøj på, som inspirerer mig meget!

4. Bedste køb? Og i samme stil. Dit bedste kup, altså billig ting, som du er rigtig glad for?
Mit bedste køb må være et par vintage sorte læder loafers jeg købte til 35kr og som jeg brugte til døde, og det er også en af mine bedste kup da skoene aldrig havde været brugt!

5. Har du nogen yndlingsbutik og/eller designer som du vil anbefale?
Min yndlings butik er uden tvivl COS. Elsker deres klassiske og tidløse designs, men som ofte er med et twist som gør tøjet mere nutidigt. Hvis vi skal se på designer er min yndlings designer i SS11 Burberry Prorsum pga. de klassiske looks som er brudt af en nitte besat læderjakke.

6. Har du nogen storby eller kultur, som du er helt vild med?
New York City. Intet overgår den by! Har efterhånden været derovre et par gange og opdager noget nyt for hver gang, fordi det er en så gigantisk by med så mange forskellige kulturer. Virkelig en fed by, som jeg varmt kan anbefale at man tager til!

7. Hva’ ender du ofte med at bruge dine penge på?
Støvler. Jeg har købt alt for mange støvler på det sidste, så nu ligger de bare i poser i mit skab og venter på at blive brugt. Men, jeg bliver ved at med at købe nye støvler da jeg synes at støvler fungerer til at, men især til tætsiddende jeans

8. Og hvad glemmer du altid at købe?
basis tøj, såsom sweatshirt, enkle skjorter, undertøj osv.

9. Hvad kigger du først på ved en anden person påklædning?
Skoene og derefter om der er en blanding af sølv og guld i smykkerne. (Og ja, jeg ved godt det er underligt, men kan slet ikke håndtere den blanding!

10. Næste must-have?
På min must-have liste er der to ting som nummer 1: en sort læder taske og nye hvide skjorter.

11. Har du noget kendt stilikon?
Selvom Alexa Chung er en pige, bliver jeg meget inspireret af hendes lidt nørdede stil og finder altid inspiration i hendes påklædning! Og, så er hun så sød at se på i virkeligheden.

12. Er der et item, du synes er undervurderet?
Jeg synes at kombinationen af tætsiddende jeans og chelsea boots, til mænd, er stærkt undervurderet og oftest noget som sammenlignes med punkere.

13. Hvad for noget musik hører du meget lige nu?
Lige for tiden hører jeg rigtig meget LykkeLi, Robyn og The XX!

14. Hvad tror du bliver næste trend? Og i samme moment, er der en trend du simpelthen ikke kan klare?
Jeg håber at vi i næste sæson (forårs) går lidt væk fra det stramme, men meget flotte look (Stella McCartney f.eks.) og hen til florlette løse kjoler, tykke strømpebukser, korkhælede wedges og en fin frakke! Lidt ala Alexa Chung. En tendens jeg slet ikke kan klare, som sagt ovenfor, er blandingen af sølv og guld. Det bliver for ”urent”.

15. Har du et spørgsmål du gerne vil stille den næste der bliver interviewet?
Hvorfor tror du at sort er en sikker vinder for mange