mandag den 31. januar 2011

Disco til Sjælen

Disse 3 tracks er nogle af de disco numre, som jeg vil kendetegne som "perfekte". Det er originalitet på højt plan, og jeg ville gøre alt for at have været ung, da de blevet spiller på klubberne! Dengang diskotekerne spillede disco!!







Opdatering på smykkefronten

Min smykkesamling blev et stykke større forleden, da jeg efter lang tids vindueskigning, valgte at købe den smukke, smukke håndring, som Gareth Pugh havde lavet i forbindelse med sin FW10 kollektion. Det var en sort udgave. En hvid udgave er blevet produceret i forbindelse med den nye sæson, men jeg synes egentlig, at den sorte udgave er klart pænest! Hvad synes i? Er det en win?
Photobucket
Photobucket

søndag den 30. januar 2011

Sit Down Dagens

Grundet masser af rødvin igår er min tøjsammensætning derefter. Når man har det skidt tager man noget behageligt på, og i mit tilfælde er det disse klude. Mit lidt triste ansigtsudtryk er grundet VM-håndbold (fuck pis lort!)

IMG_0155 copy

2x dagens fra min side også!

I går havde jeg travlt på arbejde i og med modeugen starter i næste uge, hvorfor vi skal have alle de nye ting gjort klar! Travlhed er godt, men en søndag i afslapningens tegn er nu liiiidt bedre, synes jeg. At Danmark så taber VM-finalen er trist, men det ødelægger ikke min fridag mere end højst nødvendigt - det var en flot turnering after all!

We are busy right now in the store 'cause the upcoming FW means that the new stuff has to be ready! It's always good to be busy, but i love my chillfull sundays even more. Denmark losing the World Cup final can't ruin my day - they did so well the rest of the turnament!

Lørdag:
Photobucket
Sneaks - New Balance, Jeans - Acne, Shirt - Cos, Pullover - Cos

Søndag:
Photobucket
Shoes - Weekday, Sweatpants - Weekday, Tee - Duy Dinh Ngo, Leather Vest - 2nd Hand, Hand Ring - (Will be shown tomorrow)

Portræt: Karl

Karl blogger på sin egen blog, TotallyInkarlcerating, men det var på lookbook, jeg første gang stødte på hans androgyne og til tider meget feminine, dog modige, stil! Jeg synes det var spændende, så derfor spurgte jeg ham, om han var frisk på et portræt - og han sagde glædeligt, ja! Så here goes! Karl take over!
Photobucket
1. Can you briefly introduce yourself? How old are you, where are you from, what do you do for a living and do you have anything that you are extremely interested in?
Hi I'm Karl, i'm 23 years old. sadly, ill be turning 24 this June. I live in Manila and i work in a hospital. Im a registered nurse but when my job is done for the day, i do other things. One of these things is being a co-designer with my friend , mike magallanes, for our clothing brand paradigm shift

2. How would you characterize you style?
androgynous , minimal , modern.

3. Where do you get your inspiration from?
From Animes , video games, marvel comics , kpop, sci fi movies... from everything but i realized that i tend to conceptualize a look that came from my childhood inerests.

4. What’s your favourite purchase? And what’s your best bargain? (cheap thing, that you really love)
I have had a lot of great purchases . Thats the good thing about Manila. Well, i think that would be a 14 eye doc marten boots that i bought for 60dollars in a thrift store.

5. Any favourite stores or any favourite designer(s) you would like to recommend?
I love Filipino designers and i believe in them. i love Don Protasio, Kermit Tesoro, Norman Noriega, Young designers Mike Lavarez and Willar Mateo. As for the stores, Proud RACE is my favorite and our brand Paradigm shift

6. Have you got any cities or cultures that you really like?
I would love to travel to Sweden and Sydney. I think the people are really nice.

7. What do you mostly end up spending your money on?shoes.
I can use an old eco bag as my purse or wear a simple tee but my shoes must be badass hehe

8. And what do you forget to buy?
hmm.. i forgot! lol seriously, i always forget to buy my vitamins and my toiletries. i still expect my mom to buy them for me haha

9. First thing you notice about another person’s outfit?
shoes... nuff said! heh

10. Next must have?
more shoes! and a prime lens 50mm camera. thats all i need for now.

11. Any style icons??
I always make it a point to check on pop icons as well . That would be michael jackson , klaus nomi, Lady GAGA... and BJORK . i admire kate lanphear , rad hourani , and our very own JUJIIN SAMONTE

12. Is there any item that you think is underrated?
Underwears and stockings.

13. What kind of music do you listen to right now? (bands, artist, songs.)
I listen to marina and the diamonds, cocorosie, st. vincent, bjork, lady gaga, .. and spice girls. i listen to kpop as well. i cant't remove them in my system! girl power!

14. Next trend? And while we are at it, is there a trend which you simply cannot stand?
I dont dictate trends. i just try some things and if it works then it works for me. I don't do trend reports hehe. Everyone can wear what they want. yes?

15. Question for next weeks interviewee?
If youre a guy , would your wear heels or wedges and if you are a girl, would you let your boyfriend wear a pair. =p

Chiller Søndag

Denne søndags musikvalg er lige så random som i tirsdags. Det er bare 4 dejlige sange som jeg synes i skal høre. Ikk' så meget pis der.





 
  Liebst vs. Signe - Hvem slukker København? (Original mix) by Rasmus Liebst





lørdag den 29. januar 2011

2 x Dagens

Jeg beklager, at jeg ikke fik taget et billede af mit outfit igår. Jeg brugte hele dagen igår på at være i skole og gøre klar til et arrangement på Tapperiet. Da jeg så kom hjem idag havde jeg stadig samme tøj på, så i får lige to dages look på én gang. Dog ikke de mest sindsoprivende outfits ;)

Dobbelt16 copy copy

Fredag: Random stribet trøje, Acne bukser, Dr. Martens sko.
Lørdag:Weekday bomberjakke, T-shirt fra American Apparel, Jeans fra Weekday og Adidas sko.

Mixtaped Lørdag

Jeg har rodet mine arkiver igennem for at finde et par mixtapes som er gået i glemmebogen.
Begge mixtapes har hver sin charme! Enjoy


Introducing SlickFandango - Spring Feel Mix 2010 by SlickFandango


"Slick As Bear Grease" for Smackcast by Sousa/Schmidt

fredag den 28. januar 2011

Laaang dag

Jeg har i dag været på en laaang arbejdsdag. Vi har nemlig åbent til klokken 19. om fredagen! Bagefter havde los padres inviteret på mad på Steak House, hvor vi fik dejlige bøffer, som kun en mand kan ønske sig! Nu sidder jeg så og ser Danmark kvalificere sig til VM-finalen!
Photobucket
Boots - Marc Jacobs, Pants - Weekday, Shirt - Versace 2nd hand, Knit - Wekday

Fredag (Paul Kalkbrenner edition)

I får denne fredag en lille omgang med tyske Paul Kalkbrenner. Musikken er en smule mere afdæmpet end sidste fredag, men stadig med beat på. Det er dejlig chilled, og fantastisk til at starte en forhåbentlig fantastisk fredag med.







torsdag den 27. januar 2011

Torsdags-brandert?

Du sidder sikkert og tænker; "Er idioten stiv eller hvad, siden han sidder i et badekar?" Jeg er desværre ikke stiv, men havde bare en sjov idé til et billede, som så blev først ud i livet idag. Så langt rækker min opfindsomhed ;)

Dobbelt15 copy
Skjorte - Acne Sample, T-Shirt - ArtRebels, Jeans - Cheap Monday, Desert Boots - Samsøe Samsøe, Cap - Henrik Vibskov, Solbriller - Asos

Torsdags-shopping

Jeg har i dag været på en mindre shoppingtur med min gode veninde, Emilie. Jeg fik kigget i et par butikker, jeg normalt ikke har tid til, når nu jeg arbejder. Havde egentlig ikke regnet med at købe noget, men der var dog et par tilbud, der var for gode til at afslå! Så jeg kom hjem med en jakke, et par sko og et par bukser til i alt 200 kroner! I forhold til mit outfit i dag, har opfindsomheden været minimal! Jeg har dog haft et par af mine lidt ældre items på, hvilket også er rart!
Photobucket
Shoes - Underground, Pants - Weekday, Tee - Duy Dinh Ngo, Cardigan - Weekday

Oldie Torsdag

Sam Cooke er måske en af de mest undervurderede soulmusikere nogensinde. Han har lavet nogle af de vigtigste anthems nogensinde! Jeg har valgt mine 3 yndlings sange. De er helt fantastiske og kan helt sikkert gøre sådan en torsdag værd at smile af.







onsdag den 26. januar 2011

Wednesday, in your face!

Jeg beklager det sene update! Jeg har været helt smadret, så kom til tage en mindre morfar på 4 timer. bum. 
Men her er mit billede fra idag. I må ikke spørge om hvorfor jeg ser mærkelig ud på billederne..

Dobbelt13 copy

Onsdag, du!

Det er faktisk ret rart med sådan en challenge-uge. Jeg ser det nemlig som en mulighed for, at bruge noget af mit knapt så brugte tøj og style mine ting på nye måder. I dag har været en stille dag på arbejde, som blev brugt meget på at modtage nye varer (damn, nogle lækre forårssko vi får os!) og på at arbejde på vores soon-to-be-launched hjemmeside - det bliver flot, gør det!
Photobucket
Photobucket
Sneaks - Damir Doma, Jeans - Cheap Monday, Tee - Odeur, Zipped Sweatshirt - H&M, Leather Jacket - ?

Onsdag i Indien's tegn

Sang nr. 1: Lissie er bare skide sød og sangen her, har en rigtig god vibe.
Sang nr. 2: Jeg har hurtigt besluttet mig for en beskrivelse til denne sang: Den her sang burde man gå i seng til og stå op til hver dag. altid.
Sang nr. 3: Jeg rodede lige i arkiverne her på denne blog, og faldt over denne lille perle. Utrolig dansabel, hvis i spørger mig.
Sang nr. 4: Best Coast formår at beskrive konplicerede følelser, utrolig enkelt. Og det er "Crazy for You" et rigtig godt eksempel på.








tirsdag den 25. januar 2011

Jordbunden

I forhold til Martin er jeg mere stillestående (sorry), min opfindsomhed er bare ikke større! Og så har jeg også et kamera, der sætter sine grænser. Jeg håber dog, at mine outfits kan redde bare en lille smule! Jeg havde i dag et noget jordfarvet outfit på. Meget flot, synes jeg selv, da jeg jo mestendels er til det sorte look - men man må jo prøve noget andet nogen gange!
Photobucket
Boots - Damir Doma, Jeans - Cheap Monday, Shirt - Cheap Monday, Vest - 2nd hand

"Højtflyvende" Dagens

Jeg prøver generelt at gøre mine "look-of-the-day"-billeder lidt mere utraditionelle. Jeg synes mange gange det kan blive for kedeligt bare at stå. (No offence Martin). Så da jeg skulle tage mit billede idag, lavede jeg en god gammeldags hoppe-session med mig selv. Flere billeder kan ses på min anden blog. (Undskylder for mit lidt rodede værelse)

IMG_9948 copy
 "Vest"/DIY-skjorte - Levi's, Skjorte - Stüssy, Jeans - Cheap Monday, Sneaks - Nike

Danish Tuesday

Denne tirsdags musikomgang bliver noget mere random. Ingen rød eller hvad med nu siger. Jeg synes bare at disse 3 numre passede godt til idag.

Kid Kishore er rimelig unik, og har på en eller anden måde fanget min opmærksomhed på en positiv måde. Det er ret forskelligt om man synes om hans musik, men han gør de sgu på sin egen måde.



VETO's nye single hedder "This is not". Og jeg synes virkelig at den holder max! Jeg har altid syntes at de har formået at få deres musik til at forblive interessant selvom deres sange minder utrolig meget om hinanden, og de bruger mange af de samme midler hver gang. 

 
  VETO - This Is Not by martinfalt

Jeg sidder og håber at alle der læser denne post allerede nu, kender/har hørt om/elsker The Kites. Det er nogle af mine venner som spiller noget fantastisk rock/indie/pop-agtigt musik. De har fornylig lagt en lille live optagelse ud til fri download her. Og den skal i bestemt ikke snydes for.

 
  The Kites - Its Not Like (Live @ Bunker Session) by martinfalt

Boris Bidjan Saberi FW/11

En af mine absolutte favoritters, Boris Bidjan Saberi, spritnye kollektion for vinteren 2011 er nu at finde på nettet, og jeg må være ærlig at sige, at jeg er helt vild med det! Leg med lag, materialer og længder - ligesom jeg vil have det! Og med en farvepallet, der kredser om det grå og det sorte, kan det næsten ikke være bedre! Virkelig stærkt kollektion! Jeg har valgt mine favoritter ud
Photobucket
Photobucket
Photobucket

mandag den 24. januar 2011

Martin A dagens!

Mit første outfit i ugens "challenge"
Photobucket
Sneaks - Kris Van Assche, Sweatpants - Silent by Damir Doma, Tank - Damir Doma, Cardigan - Weekday

Mandags tøj

Jeg lavede lige hurtigt et remake af dagens fra i torsdags. Jeg nåede ikke bussen imorges, så jeg havde lige en halv time at løbe på. Idag er jo også første dag i vores interne bloggerleg, så jeg må lige oppe mig for få taget "pænt" tøj på.

IMG_9926 copy

Blazer - David Andersen, Halstørklæde - American Apparel, Jeans - Tiger Jeans, Sko - Gode gamle Chucks, Handsker - Købt i København K

Disco Mandag

Traditionen tro serverer jeg lidt behagelig disco, som stille og roligt kan få smilet frem på dine læber, nu hvor weekenden igen er langt væk..
Disse 3 sange behøves ingen introduktion. Bare lyt og nyd! :)






søndag den 23. januar 2011

Portræt Oliver

Photobucket
1. Can you briefly introduce yourself? How old are you, where are you from, what do you do for a living and do you have anything that you are extremely interested in?
Hi my name is Oliver Assens I am 17 and I am in High school. In my spare time I snowboard, skate and play soccer. But my biggest interests are Fashion, Art and Architecture

2. How would you characterize you style?
Style is just an extension of yourself, so I guess my style is just what is in my mind at the time

3. Where do you get your inspiration from?
The 50’s and Old School Hip-Hop are the things that inspire me, but also artists like KAWS and Olek.

4. What’s your favourite purchase? And what’s your best bargain? (cheap thing, that you really love)
Well it is winter so it has to be my Diemme boots they really saved my feet.
My best bargain has to my Mismo X storm pc bag, which i paid 200 Dkr for.

5. Any favourite stores or any favourite designer(s) you would like to recommend?
My favourite store is Wardrobe 19 I think they got exactly what I am looking for every time.
but also stores as Pede & Stoffer and Hardware has what I seek.
My favourite designers is Marc Jacobs and my favourite brand is HAN Kjobenhavn.



6. Have you got any cities or cultures that you really like?
I love New York and every time a have the chance to get there I am doing it.
Love the atmosphere and the way that no one is too fancy to say ”hi”


7. What do you mostly end up spending your money on?
Shoes, I am what most people would call a sneaker freaker

8. And what do you forget to buy?
I always forget to buy the simple stuff I need like white tees and black pants, because it is way to boring shopping simple gear.

9. First thing you notice about another person’s outfit?
The overall look I think, do not look for one thing every time.

10. Next must have?
Next must-have is Folk’s Grafters Jacket in mid brown


11. Any style icons??
The guys Joshua Kissi og Travis Gumbs from street etiquette is my biggest style icons

12. Is there any item that you thing are underrated?
Nothing right now I guess.

13. What kind of music do you listen to right now? (bands, artist, songs.)
It is hard to pick out a single artist, because i have a wide taste of music but i never get tired of 90’s Hip-Hop, and guys like John Legend, Phil Collins, and John Mayer

14. Next trend? And while we are at it, is there a trend which you simply cannot stand?
I think that 50’s style will be a huge hit but not a trend.
A trend i hate is Fox Tails; simply do not get the meaning.

Intern bloggerleg

Vi går en begivenhedsrig uge i møde, Martin og jeg. Vi har nemlig besluttet af udfordre os selv, vores respektive klædeskabe og vores evne til at matche og style vores tøj. Vi har nemlig besluttet, at vi hver især skal poste et dagens hver dag i næste uge. Hagen ved det er så, at vi ikke må have et eneste stykke tøj eller par sko på mere end én gang i løbet af ugen! Det bliver en sjov udfordring. Er det noget i tror, vi kan overholde?

Photobucket

Tømmermænds Søndag

Dagen som er reserveret til at slappe af er kommet. Søndag. Jeg har samlet 4 sange som jeg ihvertfald skal hygge mig med idag. De er alle 4 fantastiske på hver deres måde.


Han er på Soundvenue's liste over kunstnere man skal holde øje med i 2011. Og så har hans musik en effekt der får mig til at slappe helt af, og give mig lyst til at danse samtidig.



Det her er hip-hop hvis du skulle være i tvivl. Men ikke den dårlige gangsta-hip-hop. Det her den dejlige version. Den har et virkelig rart beat, det næsten er umuligt ikke at nikke med til.

Izza Kizza - Hate Is Ugly by martinfalt

Niki and the Dove er ligeså på listen over kunstnere man skal holde øje med i 2011. Og så er hun svensker. Svensk er nærmest blevet et synonym for dejlig musik og især lækker pop. Det her er ikke undtagelsen der bekræfter reglen. Det er grunden til at jeg drikker mig fuld hver lørdag, så jeg kan bruge min søndag på, at lytte til sådan noget dejlig musik.

TLOBF Sessions // Niki and the Dove: 'Mother Protect' from The Line Of Best Fit on Vimeo.


Jeg faldt over dette nummer i skateboard-video (?) og blev pjattet med den ret hurtigt. Den har betydet rigtig meget for mig, og så passer titlen vel også meget godt til en dag, hvor man sagtens kan huske andre dage der var bedre.

lørdag den 22. januar 2011

Rick Owens FW/11 video

De evigt aktive italienske favoritter Antoniolo har været på banen igen, denne gang med min favorit Rick Owens show fra Paris her i videoform. Har set billederne igennem på style.com, men det er nu noget andet at se selve showet! Love it as always

Rick Owens Fall Winter 2011 2012 from ANTONIOLI on Vimeo.

Mixtape Lørdag

Alle de fester jeg har været til hvor dj-teamet Lortehænderne har spillet, har været for sindssyge! Derfor er det kun på sin plads at de får lidt PR her på bloggen!

 
  We*Love*Mads*Elkjær*Mixtape by lortehaenderne

 
  Villains Lortemix by lortehaenderne

 
  Elsker Medina by lortehaenderne

fredag den 21. januar 2011

En lidt dubbet Fredag

Jeg har denne fredag efter en request skiftet House-fredag ud med Dubstep.
Jeg er ikke den store dubstepper, så min piratviden på området er ret begrænset. Jeg har rodet i mine arkiver og fundet disse 6 numre frem som forhåbentlig gør din fredag lidt federe! Vil du have mere kan du bl.a. kigge i dette indlæg.




 
  Muld - Dubstep from Muld Two - Lulu Rouge Edit by martinfalt








torsdag den 20. januar 2011

Dagens fra min side også!

I bliver da ligefrem bombarderet med indlæg i dag! Jeg har også et dagens at dele, hvilket egentlig er meget godt, da man så kan se forskellen på Martins og min egen stil! Glæder mig til i morgen aften kl. 19, da jeg så får en dejlig lang weekend for første gang i et par måneder! Og så kom billedet af brocheoutfittet også, Oliver ;)
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Boots - Damir Doma, Sweats - Vibskov, Tee - Weekday, Cardigan - Jean//Phillip, Broche - Oliver Assens, Bracelet - Chris Habana

Dagens x 3

I dag besluttede jeg mig for idag lave et såkaldt "Dagens Outfit". Jeg ville lave det lidt unikt, og pga. den lyst og den visse portion stædighed, har jeg brugt de sidste knap 3 timer på at lave det ene billede. En større udgave kan ses på min fotoblog.


Bukser - Acne, Skjorte - Weekday, T-shirt - COS, Støvler - Dr. Martens, Solbriller - Asos & Super

Eim Ick

Undskyld hvis jeg går mod konceptet, men denne musikpost kan/vil jeg simpelthen ikke, lade være med at udgive nu.

Den kære Eim Ick har for en uges tid siden udgivet en lille gratis EP som hedder Slow Me/Pi. Og den er svedig som bare pokker!

I dag skinner solen, (ihvertfald hos mig) og de opløftende melodier på numrene Slow Me og Pi giver en dejlig sommerfornemmelse, selvom kalenderen kun skriver d. 20 Januar!

 
  Slow Me/Pi by Eim Ick by Taragana Pyjarama


Gammeldaws Torsdag

Denne omgang oldies består af nogle mine yndlings tracks fra England. (Det lød meget turist agtigt) Jeg har ikke gået mit musikbibliotek igennem, da disse 3 sange bare altid sidder fast i mit hoved.

Jeg er den sygeste sucker for The Cure. Jeg tror at jeg ligger inde med alt de nogensinde har udgivet, og det var derfor oplagt at putte dem på listen. "Just Like Heaven" er et af mine all time favourite tracks of all time, og mit yndlings nummer med The Cure. Det skide smukt.



Jeg fik i torsdags endelig nosset mig sammen til se "Control" for 2. gang. Det er biografien bag Ian Curtis som var forsanger i Joy Division. Den skal i se hvis i ikke har gjort det endnu! "Love Will Tear Us Apart" er uden sammenligning Joy Division's største og eneste hit, og det er med god grund. Det er en klassiker som man ikke kan sætte en finger på.



Endnu en klassiker som behøver den store introduktion. Det er et fandens frækt nummer, som bare skal nydes! God torsdag herfra!

onsdag den 19. januar 2011

Neil Barrett FW/11

Har rodet lidt rundt på nettet og fundet billeder fra en af mine yndlinge og hans kommende vinterkollektion! Looking good!

Neil Barrett milan fashion week fall/winter 2011-12 from ANTONIOLI on Vimeo.


PhotobucketPhotobucket

Onsdags Indie

Martin og jeg har lidt svært ved at definere indie som en genre, så onsdag bliver vores definition af indie. Og jeg må sige at jeg yderst tilfreds med denne onsdags line-up.


Denne sang var en som Martin præsenterede for mig, og jeg var pænt blown away over melodien og den måde videoen forstærker musikken. Den passer perfekt til en kedelig onsdag i Januar.



Den her er så fantastisk at jeg kun vil citere en af kommentarene fra youtube: "Sometimes you don't realize how great a song is until you hear a good cover and this is top notch!!"



Alle elsker Lykke Li. Mere præcist kan det vel ikke siges. Vi glæder os rigtig meget til albummet "Wounded Rhymes" udkommer d. 28 Februar, og i mellem tiden skal i ikke snydes for hendes nyeste single "I Follow Rivers", hvis i ikke allerede har gennemhørt den.

tirsdag den 18. januar 2011

Gave til mig selv!

Jeg kom forleden til at tage en gave til mig selv med hjem fra arbejde. Det var et par sko, som jeg aldrig havde troet, jeg skulle gå med. Men som jeg nu alligevel ser som en god investering her til foråret/sommeren, hvis jeg bliver for træt af høje sko! Og når vi nu alligevel har udsalg!

Gave myself a pair of New Balance sneaks from the shop!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Jeg fandt en gren !?

Uinspirerende dag fra min side, hvor arbejdet for tiden tager min opmærksomhed. Fashion Week coming up, dog!
Photobucket
Photobucket
Sneaks - Damir Doma, Sweatpants - Henrik Vibskov, Tee - Odeur, Transparent shirt - H&M

Tanskan tiistai

Undrer du dig over hvad overskriften betyder, kan jeg fortælle dig, at det er Google Translate's oversættelse af "Dansk Tirsdag" til finsk (?)
Jeg vil dedikere denne tirsdag til de fantastiske danske kvindelige musikere. Og det er skam ikke for at fedte eller noget ;)


Jeg har haft den store fornøjelse at opleve My Evil Twin live 2 gange. Begge gange har været helt fantastiske. Og nedenstående video viser lidt af hvorfor My Evil Twin fortjener en plads på denne liste. Nummeret er så catchy at det let kan sidde fast i hovedet i flere uger.



Quadron har på mystisk vis formået at undgå mediernes og mit søgelys. Så da jeg på Trailerpark Festival sidste år bevægede mig ind for at høre det eneste musik der var på daværende tidspunkt, fik jeg mig noget af en overraskelse, som plejede mine grumme tømmermænd rigtig hurtigt. Jeg kan varmt anbefale deres selvbetitlede album, hvor nummeret Jeans er min favorit.



Nanna Øland er smækker som bare pokker, og den smækkerhed skinner igennem når man hører hendes debutalbum "Fauna" og hendes selvbetitlede EP fra sidste år. "White Nights" og "Wolf and I" er mine favoritter fra EP'en. Tryk play nedenfor og få svaret på hvorfor "White Nights" er så pokkers fantastisk.



Denne sindsyg smukke og dejlige kvinde var ukendt for mig indtil for et par måneder siden, og det er noget der virkelig irriterer mig grænseløst! Hun bor i Berlin, vandt P3's Talent pris i fredags og er sindssyg dygtig. Hører du næste nummer giver det hele meget mere mening! God fornøjelse

mandag den 17. januar 2011

Disco Mandag

Jeg er kommet frem til den konklusion at jeg ikke kan nøjes med at smide ét nummer op om dagen, så i fremtiden vil der komme mere end ét track hver dag.

Bare lige for the record, er jeg en sucker for Vinnie Who, og sad selvfølgelig og så P3 Guld i fredags. Jeg havde sat mine penge på at P3 Prisen gik til VW. Og efter hans, efter min mening, powerperformance, kunne jeg ikke se andre der mere havde fortjent de 100 big ones og den "flotte" statuette. Sådan gik det desværre ikke, da Fallulah efter sin meget lunkne optræden gik hen og vandt. Tilgengæld kan han prale af at have lavet den bedste optræden den aften. Og den kan i få lov at se/gense after the jump!



Hercules and Love Affair er et af de bands man, efter min mening, bare skal kende. Har du ikke stiftet bekendskab med dem endnu, skal du sætte dig til at se denne fremragende live version af "You Belong". De leverer den faktisk bedre live end den originale, selvom det virker svært. Det skal også lige siges at jeg er helt pjattet med Kim Ann Foxman, som er hende med undercut.



Jeg vil ikke yderligere gå i detaljer om hvorfor jeg har valgt "Down at Jimmies" til netop denne mandag. Det er  i bund og grund et fedt nummer, som fortjener meget mere airplay, end den har fået.

Rick Owens at Oki-ni

Hvis folk ikke skulle have opdaget det, har vores alle sammens favoritwebshop, oki-ni, opfyldt deres sortiment med nyt Rick Owens fodtøj. Og lad det være sagt med det samme - jeg elsker det! Man er vel ikke sucker for Rick Owens for ingenting!

In case you haven't noticed Oki-Ni have just landed the new Rick Owens footwear - 5 brand new pieces of footwear have been added to the Rick Owens collection and i must say, as the Rick Owens sucker I am, that they are absolutely amazing!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

søndag den 16. januar 2011

Jil Sander Fall 2011

Normalt bruger jeg sådan cirka 0 timer på at kigge på runway-billeder. Og dog.  Jeg kom til at kigge på billeder fra Jil Sanders Fall 2011 kollektion og blev ret vild med følgende outfits. Synes at den form for "tryk" som der er på eksempelvis den hvide t-shirt, gør den rigtig interessant. Jeg fandt billederne på Hypebeast, som er en af de blogs som er med i min daglige rutine. (Her kan du også se dem lidt større og i bedre kval)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hvis alt kommer til at gå efter mit hoved, køber jeg den hvide t-shirt så snart det er muligt!

Portræt Mads

Photobucket
1. Præsenter dig selv. Hvor gammel er du, hvor kommer du fra, hvad laver du? Hvilke interesser, alt?
Jeg hedder Mads Brandis, er 19 år og kommer oprindeligt fra Glostrup, men er flyttet til Frederiksberg for 3-4 måneder siden. I min dagligdag spiller jeg fodbold og ellers kører jeg en musikblog med min ven der hedder: Paraply blog

2. Hvordan vil du karakterisere din stil?
Den vil jeg karakterisere som blandet. Jeg kan godt lide at blande forskellige stilarter sammen og lave noget anderledes. Det er nok også en af grundene til at jeg elsker Henrik Vibskov fordi hans tøj er så anderledes og man ikke ser særlig mange gå i hans tøj i dagligdagen.

3. Hvor får du din inspiration fra?
Fra forskellige steder. Det kan være alt fra bøger, magasiner, musik, folk jeg ser, billeder... ja stort set alt!


4. Bedste køb? Og i samme stil. Dit bedste kup, altså billig ting, som du er rigtig glad for?
Mit bedste køb må nok være alle mine Converse (Low). Det må nok være de sko jeg har gået mest i sammen med Vans Authentic. De to par sko passer bare til alt og da de kan fås i en masse farver kan jeg altid bruge dem. Mit bedste kup må nok være en tysk side jeg engang stødte på som solgte nogle Henrik Vibskov bukser til 800 kr som normalt koster 1800. Og det var altså fra hans nyeste kollektion. De tyskere er mærkelige, men jeg klager ikke!

5. Har du nogen yndlingsbutik og/eller designer som du vil anbefale?
Yndlingsbutikken må nok være Wasteland, Screwed eller Vibskov. Tror 90% af mine butikskøb foregår der.. Det meste klarer jeg over nettet!

6. Har du nogen storby eller kultur, som du er helt vild med?
Jeg elsker simpelthen London. Men det er nok mest fordi de har SÅ fede second-hand shops eller vintage om man vil. Det er simpelthen det rene paradis hvor du virkelig kan finde nogle lækre ting. Ting behøver ikke være dyre eller nye for at være lækre!

7. Hva’ ender du ofte med at bruge dine penge på?
Musik og tøj uden tvivl!


8. Og hvad glemmer du altid at købe?
Alt det huslige. Det bliver altid lige når jeg mangler det at jeg får købt det..

9. Hvad kigger du først på ved en anden person påklædning?
Man kan nok ikke kalde det hans påklædning men kigger tit på hans hovede. Har han cap på? hvilket hår har han? Har han lavet noget specielt (En anderledes hat eller sådan noget). Hår fortæller meget om personen og hvilken "stil" han tilhører. Men af tøj må det nok være t-shirten. Fordi det er noget af det første man tager på og den kan næsten være med til at afgøre hvad resten af delene skal være. Så der kan man oftes se hvad han er for en.

10. Næste must-have?
Det er faktisk en lampe som hedder Dark Spacewalker.. Den ultimative lampe i mine øjne!

11. Har du noget kendt stilikon?
Henrik Vibskov må det nok være ellers en mand som Theophilus London er også meget unik i mine øjne både rent musikmæssigt og stilmæssigt!

12. Er der et item, du synes er undervurderet?
Ja cykel-kasket burde mange flere have. De er virkelig nice og bør helt klart rockes til sommer. Ellers synes jeg en charmeklud eller bare tørklæde rundt om halsen (bare hvor man binder den foran og ikke bagpå ligesom the envy boys).


13. Hvad for noget musik hører du meget lige nu?
Jeg hører meget forskelligt. Har jo en blog med en ven så skal nyder at spille på flere strenge. Det er alt fra Theophilus London og Macklemore til The White Panda og DJ Kue.

14. Hvad tror du bliver næste trend? Og i samme moment, er der en trend du simpelthen ikke kan klare?
Jamen håber faktisk ikke at noget at det jeg "rocker" bliver en trend fordi så bliver det kedeligt i mine øjne. Det er ligesom Canada Goose. Den bliver dræbt ligesom Burberry halstørklædet! Men jeg skal ikke gøre mig herre over hvad folk vil have på. Men hvis jeg skal vælge noget jeg ikke kan klare så må det være mærket "Royal" og af trends må det være bamsestøvlerne til piger.

15. Har du et spørgsmål du gerne vil stille den næste der bliver interviewet?
Kunne du finde på at fravælge en anden person på grund af han/hendes stil?