mandag den 30. maj 2011

30052011

Endnu et dagens med min nye hat, det er ved at blive en dårlig vane! Jeg havde i dag også mine nye shorts, mine knapt så brugte Damir Doma sneaks og min Silent t-shirt. Clean and simple!
Photobucket
Sneaks - Damir Doma, Shorts - Unconditional, Tee - Silent by Damir Doma, Hat - Damir Doma, Bracelet - Rick Owens

New in: Unconditional shorts

Så skete det igen! Jeg har købt endnu et par shorts - as if i need any! Men de har pænt hængt og ventet på mig i en hel måned inde i butikken, og skæbnen ville det, at de nu er i min besiddelse! De har en lækker pasform og materialet er også enormt dejligt. 1099 kroner, er hvad de koster, hvis du synes at de er fede!
Photobucket

søndag den 29. maj 2011

Nyt i Hardware

I Hardware er der efterhånden godt fyldt op med vores sommervarer. I løbet af den sidste uge, har vi dog fået enkelte nye ting hjem. Et helt nyt amerikansk t-shirtmærke, Palmer&Cash, er kommet hjem. Kvaliteten af både t-shirten og trykkene er særdeles gode, og prisen ligeså. Udover det har vi fået et par enkelte nye ting fra Knowledge Cotton Apparel, deriblandt den skjorte med kinakrave, jeg viser her. Sidste men ikke mindst har vi fået meget sommerlige badeshorts fra det australske mærke, Frank's!

Palmer&Cash:
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Knowledge Cotton Apparel:
Photobucket

Frank's:
Photobucket
Photobucket

Streetstyle fra Hardware

Da jeg var på arbejde i går kom disse vildt seje ladies tilfældigvis ind i butikken! De kørte stilen fuldt ud, med sort, længder og læder. Specielt den ene af damerne, den lyshårede, havde en genial stil og hun flashede da også sin vildt lækre R.O lædersneaks, som jeg længe har gået og drømt om!
Photobucket
Photobucket

torsdag den 26. maj 2011

Antonioli styling

Jeg var som så ofte før forbi min favorit-shop, Antonioli, hvor jeg faldt over deres stylist bud på god styling af nogle af deres bedste produkter. Her bliver en af mine absolutte yndlingsstyles fra ss/11 kollektionerne, nemlig Damir Domas Unbalanced Cowl skjorte og en printet Kris Van Assche t-shirt. Er vild med det sort-hvide udtryk, og så er stylingen bare efter mit hovede!Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ønskesæt

Jeg har endnu engang samlet et ønskesæt, som jeg meget gerne ville have på i morgen! Hvor tank toppen nok er det mest sandsynlige indkøb, da resten er på den gode side af 3000 hver!
Photobucket
Tank top - Kris van Assche, vest - Gareth Pugh, shorts - Damir Doma, shoes - Guidi

Tv On The Radio

Photobucket
Ved godt, at jeg har givet musikfaklen videre til Emil. Men jeg kunne simpelthen ikke holde mig tilbage fordi jeg er så glad for Roskilde Festivals booking af et af mine all-time favorit bands, Tv On The Radio. Simpelhen en genial booking, hvis i spørger mig. Deres nyeste plade er helt igennem fantastisk, den burde folk unde sig selv at høre. Og høre. Og høre igen indtil koncerten finder sted på roskildes festivalplads til sommer!

"Second Song"


"Repetition"



"DLZ"

onsdag den 25. maj 2011

To X dagens

I dag har jeg valgt at vise to billeder af mit kluns i dag idet jeg brugte strikken når jeg var ude, men kun havde t-shirten på, da jeg var i butikken. I dag gav jeg også comeback til min gamle Uncommon Creatures t-shirt fra efterårskollektionen ligesom mine nye shorts, min nye hat og mine nyeste sneaks blev brugt.
Photobucket
Photobucket
Black leather sneaks - Marc Jacobs, Shorts - Odyn Vovk, Drape tee - Uncommon Creatures, Assymetric knit - The Viridi Anne, Hat - Damir Doma

ButterflySoulfire

Et af de brands jeg er allermest imponerede af for tiden, må helt klart siges at være det Berlin-baserede ButterflySoulfire, som jeg også besøgte på min tur derned i foråret. Virkelig lækre styles, de laver til en overkommelig penge faktisk! Stylingen i deres seneste lookbook er lige efter mit hovede og jeg har valgt mine favoritter ud, som jeg vil dele med jer! For at komme til deres side/webshop klik her
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

mandag den 23. maj 2011

Random

Photobucket
Photobucket

T-shirt Rick Owens

Dagens sæt fra Hardware

Jeg kan, som nogen måske har opdaget, godt lide at lave lidt reklame for den butik jeg arbejder i. Denne gang har jeg udvalgt et sæt, fra butikken, som jeg gerne vil vise frem! Enjoy
Photobucket
Black leatger sneaks - Marc Jacobs: 2699,- Dropped crotch shorts - Unconditional: 1099,- Longsleve - Marc Jacobs - 1899,-

lørdag den 21. maj 2011

How i look today

I dag er de nye items dag, kan man sige, idet jeg har stort set alle mine nyeste indkøb på! Jeg prøver også at pulle-off et af mange menneskers absolutte no-go's, nemlig sokker i sandaler! Jeg synes selv, at det fungerer rigtig godt, men hvad synes i? Go eller no-go?
Photobucket
Sandals - Kris Van Assche, Shorts - Odyn Vovk, Tank - Rick Owens Darkshadow, Hat - Damir Doma, Bracelet - Rick Owens

fredag den 20. maj 2011

Need these!

Selvom jeg lige har fået et par shorts med posten + jeg lige har færddiggjort nogle selv, så kan jeg alligevel ikke lade være med at begejstres over disse fede, fede shorts af finske, Laitinen!
Photobucket
Laitinen shorst ca. 234 euro

New In: Odyn Vovk shorts

De var længe om det, men nu er det her endelig - hele vejen fra USA af! Med en ekstra regning på 400 kroner fra de kære mennesker i toldvæsnet! Men de er mindst lige så fede, som jeg havde forventet, shortsne. De kom faktisk i går, hvor jeg også var til Whyred x Afashiontale arrangement om morgenen, plus jeg var forbi ca. 1 gang i timen i de efterfølgende timer, da der blev trukket lod om gaver fra butikken. Jeg vandt 2 gange, så en strik kom med hjem, og så fik min kæreste den kjole, som jeg også vandt, men ikke kunne bruge - selvfølgelig. Elsker gratis ting! God dag og godt initiativ og tillykke med 3-års fødselsdagen, Whyred København!
Photobucket
Photobucket
Odyn Vovk ss/11 shorts

torsdag den 19. maj 2011

Odyn Vovk

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Odyn Vovk er et af mine absolutte yndlingsmærker, noget der bliver yderligere forstærket ved at se deres, efter min mening, fantastiske lookbook, som jeg fik kigget lidt nærmere på i dag. Jeg har faktisk også lige modtaget et par shorts fra mærket, som selvfølgelig vil blive vist snarest muligt! Jeg har valgt mine favoritbilleder ud fra deres AW/11 kollektion! Elsker virkelig deres læderpieces!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket