fredag den 30. december 2011

2011 IS SO LAST YEAR



Skærmbillede_2011-12-29_kl._23.06.11


Jeg har hygget mig lidt med nogle vilde tracks over de sidste par dage. Godt nytår fra musikredaktionens side!


BYE BYE 2011 by RASMUS BEHNCKE by Rasmus Behncke


Tracklist: 
Marvin Gaye - Sunny (Mercury Edit II)
Miguel Campbell - Something Special
Shanghai - Mine, Mine, Mine (Brynjolfur Remix)
Oliver - I Need You
Yuksek - Always On The Run (Peter & The Magician Remix)
Sam Sparro - Pink Cloud (Julian Brody Remix)
U-Tern & AJK - Sideways
Little Boots - Shake (Azari & III Remix)

torsdag den 29. december 2011

Looking back fall 2007

Efteråret 2007s favoritter fra min side er ligeligt delt imellem den evige favorit, Ann Demeulemeester samt en nylig favorit, nemlig Number (N)ine. Ann Demeulemeesters romanstiske, eventyragtige univers blev endnu engang videreudviklet og yderligere styrket af denne kollektion. Igen var det lag-på-lag og nonchalant-udseende modeller, der styrede runwayen. En af mine favoritdetaljer i kollektionen er, at modellerne har bukserne nede i skoene. Det bryder det lidt sløsede look op og simplificerer det lidt. Hos Takahiro Miyashita og Number (N)ine blev der leget med det militære look, blandet med lag-på-lag, grå-toner og flot tekstur. Endnu engang var det et tydeligt romantiseret udtryk af et vildt og glamourøst vesten, vi fik at se. Igen i dette looking back, blev der plads til Yohji Yamamotos volumiøse look, Raf Simons monochromme herremode, Junya Watanabes ikoniske nyfortolkninger af amerikansk herremode, spændende snit og tanker fra Bruno Pieters samt en masse gode ideer fra Alexander McQueen. Bedøm selv, om jeg har ramt plet?

Ann Demeulemeester:
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Number (N)ine:
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Yohji Yamamoto:
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Raf Simons:
PhotobucketPhotobucket

Junya Watanabe:
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Bruno Pieters:
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Alexander McQueen:
PhotobucketPhotobucket

tirsdag den 27. december 2011

Me today!

Work, work, work! Har derfor hverken haft eller overskud til megen blogging eller andet i dag. Blogget blev der heller ikke i juledagene. Det var simpelthen fordi, jeg havde travlt med at lære min nye bedste ven at kende: Min nye iphone! Så nu er jeg med på beatet, eller hvad man nu siger. Udover det, havde jeg en super dejlig jul i hyggens tegn med spise og afslapning højt på menuen! Så er jeg ladet op til de sidste fire dage i et gammelt kapitel inden et nyt skal skrives!
Photobucket

The Soloist by Takahiro Miyashita SS/12 lookbook

Den højthypede og elskede Takahiro Miyashita, der var bagmanden bag det legendariske Number (N)ine, har siden efteråret 2010 stået bag det spændende projekt, The Soloist. Man ser tydelig den japanske streetinspiration blandet med Takahiro sans for små detaljer og skæve snit og langt mere kundevenligt end tidligere. Stylingen er jeg dog ikke helt overbevist omkring, der er lidt for meget legesyg lag-på-lag og sjuskethed over dem, hvilket jeg dog tror er helt bevidst, da det er op til ejeren selv at tone delen op eller ned. Jeg kunne godt implementere flere af delene i garderoben, selvom, som jeg siger, at mange af looksne ser sjuskede og overdone! Alt i alt er jeg lidt blandet omkring denne kollektion, for jeg kan sagtens se ideen bag og mange af delene kunne fungere, men det er også bare så langt fra min egen stil, som det næsten kan være! Hvad synes i?
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

fredag den 23. december 2011

Mine, Mine, Mine!



shanghai_mine_single2 

Så er mit lille julegave projekt blevet en realitet. Vi har på Sound of Copenhagen fået Brynjolfur til at lave et remix af Shanghais næste single - og nu giver vi den væk helt gratis. Hop over på Shanghais facebook og hent det!


  Shanghai - Mine, Mine, Mine (Brynjolfur Remix) FREE MP3 by SOUND OF COPENHAGEN

torsdag den 22. december 2011