tirsdag den 31. januar 2012

mandag den 30. januar 2012

Misomber Nuan AW12 "Self IV" lookbook

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

ROSEMARY


Her er Rosemary! De laver en dyster form for synth disco der virkelig fænger. Videoen her er ikke rigtig en musikvideo - nærmere en musikalsk og visuel introduktion til deres dystre univers. Deres EP 'A Persian Tale' kan downloades gratis på deres hjemmeside http://www.rosemarymusic.net/. På den finder du blandt andet 'Sleep Alone' der er strøget ind som #1 på Det Elektriske Barometer i denne uge og 'Everything' som vi har med på Sound Of Copenhagen Volume 8 (som jo udkommer nu på torsdag med en masse lækre sager!)

søndag den 29. januar 2012

Jean//Phillip ss12 Video

Modeugen er jo snart over os, og i den forbindelse er Jean//Phillip en af de designere, jeg finder mest inspirerende og spændende i hele Danmark. Han formår at skabe couture, som han selv siger, men med en edge, som man ellers normalt ikke ser i Danmark, men mere forbinder med internationale navne som Rick Owens, Damir Doma og Julius. Hans SS12 kollektion var selvfølgelig klart en af favoritterne ved den seneste modeuge, hvorfor jeg synes at denne video, er en god opvarmning til at modeugen starter i næste uge! Glæder mig allerede til at se, hvad han har fundet på til den nye sæson og om han har rykket sig, som han har haft for vane fra show til show. Indtil modeugen skydes iganng, kan vi nyde denne video fra det seneste show!

JEAN//PHILLIP S/S 12 : Runway from Morten Bo Johansson on Vimeo.

Sne!

Dejlig afskappenede weekend brugt i selskab med min kæreste. I går var vi en tur i København for at kigge på butikker samt drikke lidt kaffe. Herefter blev der hygget foran fjerneren resten af aftenen med blandt andet "Voice" og god film med Jude Law. I dag har vi stort set bare spist mad og kigget på sne. Og så kommer der jo en håndboldkamp lidt senere, som jeg tror de fleste danskere skal se!
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Boots - Guidi, Pants - Boris Bidjan Saberi, Tee - Silent, Knit - Acne, Coat - Carin Wester, Scarf - Lumen et Umbra, Hat - Cos

onsdag den 25. januar 2012