fredag den 8. januar 2010

Fredag

Endelig weekend! Gud, hvor har jeg sukket efter weekend hele ugen, helt fra i mandags. Men sådan plejer det jo som regel at være. Resten af fredagen skal bare bruges hjemme i sofaen med min kæreste, mens den i morgen står på en forsinket julefrokost med arbejdet. I dag skal jeg se X-factor, haha. Det er ikke for sangtalenternes skyld, for de vises kun begrænset af DR1, men i stedet alle de håbløse sangere der stiller op. Det skal nok blive hyggeligt. Søndag regner jeg med, at bruge dagen på at pleje eventuelle tømmermænd fra julefrokosten, samt indhente forsømte lektier. Arrh, det er intet som en søndag til at lave ingenting. Nå, nok om min weekend. Her er et dagens jeg næsten lige har skudt.Fortsat god fredag aften og en super weekend!


Sko - Whyred, Bukser - Cheap Monday, Trøje - Weekday,
Oversize Cardigan - Weekday, Halstørklæde - H&M

8 kommentarer:

 1. Cool :-)

  Hvis du vil ha' et lille tip, så kan du uploade dine billeder på photobucket.com og derved få dem til at se meget større ud på din blog!

  SvarSlet
 2. hey :D tak for tippet :D det vil jeg da prøve, er nemlig ik' helt up to date med alt teknikken :P

  SvarSlet
 3. lækkert outfit! weekday trøjen er sgu sprød!

  SvarSlet
 4. har du købt din cardigan i weekday i københavn, og hvor meget kostede den?

  SvarSlet
 5. Det er faktisk min kærestes som jeg har lånt ;) Men hun købte den i Weekday i København, men hvor meget den koster, det aner jeg ikke.

  SvarSlet
 6. Kan man stadig købe den cardigan :D?

  SvarSlet
 7. Det ved jeg faktisk ikke. Har ikke været i Weekday et stykke tid :) Men forhåbentlig, for jeg vil også gerne have en, så jeg ikke behøver at låne min kærestes!

  SvarSlet