fredag den 12. februar 2010

Portræt del 2

Mit næste portræt er af min klassekammerat og gøgler af første rang, Daniel.

Photobucket

Præsenter dig selv kort?
Hvor gammel er du, hvor kommer du fra, hvad laver du? Hvilke interesser, alt?
Oi oi. Jeg er Daniel og kommer fra Hvidovre. 18 år gammel og spiller fodbold. Jeg interesserer mig for film, sport, musik og mode.

Hvordan vil du karakterisere din stil?
Trendy på den afslappede måde men med et lettere råt udtryk. Jeg ønsker ikke at min stil skal være overdrevet eller for meget af det gode. Derudover går jeg ikke op i om det er dyre mærkevare, men derimod mere hvordan helhedsudtrykket fungerer. Det er rigtig fedt hvis man formår at kombinere genbrug med nyt tøj. Mit humør påvirker også ofte mit look.

Hvor får du din inspiration fra?
Internettet, diverse blogs, Lookbook og i film jeg ser. Fx ”This is England” og ”Trainspotting”. Disse britiske film skildrer begge to subkulturen i Storbritannien i 80’erne. Deres looks dengang var cool. Opsmurte bukser og store sorte støvler. Seler synes jeg også godt om, og jeg ville ønske at jeg selv kunne bære dem. Ofte går jeg også i forskellige genbrugsbutikker for at få inspiration.

Bedste køb? Og i samme stil. Dit bedste kup, altså billig ting, som du er rigtig glad for?
Mine sorte militær-inspirerede støvler er nok mit bedste køb og kup igennem lang tid. Jeg fik god kvalitet til billige penge og så er de holdbare!

Har du nogen yndlingsbutik, og/eller designer som du vil anbefale?
Zara og Weekday – fedt tøj, dog forskelligt, til billige penge som er godt for os studerende. Jeg går sjældent ud af en af disse butikker uden at have købt noget. Som tidligere nævnt går jeg ikke så meget op i at det skal være en bestemt designer, men mere helheden af mit look.

Har du nogen byer eller steder i udlandet, som du har besøgt, som du mener, har en cool kultur, mht. butikker osv. ?
Berlin! I øst selvfølgelig. Fed kultur og mange cool genbrugsbutikker. At bevæge sig rundt i Østberlin’s gader en kold vinteraften i december er livet. Man får mange sanseindtryk af den forskellighed der præger Østberlin og dens rå kultur.
Hva’ ender du ofte med at bruge dine penge på?
Jeans. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes aldrig at jeg kan få nok jeans.

Og hvad glemmer du altid at købe?
Nu har jeg lige fået købt en masse lækre t-shirts inden for de sidste par uger, men før i tiden var det ofte t-shirts jeg glemte at købe. Ellers også sko.


Hvad kigger du først på, ved en anden person påklædning?Jeg kigger ikke på nogen bestemt del. Det handler om helheden. Helhedsindtrykket er klart det vigtigste og siger meget om personen.

Næste must-have?
Et par sneakers. Nu nærmer foråret sig jo og jeg hungrer efter et par sneakers i stil med New Balance. Ellers skal jeg nok også ud og investere i nogle casual skjorter til hverdagsbrug.

Har du nogen kendte stilikoner?
På Lookbook bliver jeg ofte fascineret af Andreas Wijk – en svensk dreng på omtrent min egen alder. Jeg synes han har en fed stil og jeg henter ofte inspiration i de looks han poster på fx lookbook. Udover er der den spanske knægt Juan Cocco. Jeg synes at hans stil er spændende og udfordrende. Desværre har jeg svært ved at bære det tøj han bærer, men hans stil er fed og jeg beundrer den og hans mod.

Hvad for noget musik hører du meget lige nu?
The Streets! Jeg har endelig fået investeret i alle hans tre album og det er god musik. Der kører næsten ikke andet på min iPod og jeg ser frem til hans nye plade der udkommer d. 23. februar. Ellers synes jeg også at Trentemøller laver lækker musik. Igen kommer det lidt an på humøret.

Hvad tror du bliver næste trend? Og i samme moment, er der en trend du simpelthen ikke kan klare?
Forår og måske sommer tror jeg at mange drenge vil gå rundt i cowboyskjorter. Deres indtog er allerede begyndt og jeg tror at de vil sejre suverænt igennem foråret og muligvis også sommeren. Generelt tror og håber jeg at vi kommer til at se en masse til cowboystof; skjorter, på sko, veste osv. En trend jeg ikke kan klare er sort-hvide stribet bluser, t-shirts osv. Denne trend er ved at være godt tyndslidt.

Og så spørgsmålet fra sidste uges offer: Tror du, at slimjeans er på vej ud? Og hvad er din personlige mening om netop det?
Jeg synes, at slimejeans er helt fint, bare de bæres med stil og ikke i en aaalt for lille størrelse. Og tror faktisk ikke at de er på vej ud, måske lidt mindre slim, men stadig slimjeans

Slutteligt, har du så et spørgsmål du gerne vil stille den næste der bliver interviewet?
Hvad synes du om genbrugsbutikker og genbrugstøj?

1 kommentar:

  1. Hey knægt..Fed blog og godt interview! God røv i dyb sovs - Laxen

    SvarSlet