mandag den 8. marts 2010

Antony

Kender i det, at man genopdager en kunstner eller et band? Sådan har jeg det lige nu med Antony and The Johnsons, som jeg råhørte for et par år siden, men siden hen levede et stille liv i mit Itunes-bibliotek. Forleden kørte shufflen så tilfældigvis forbi en ef sangene, og siden har jeg altså stort set kun hørt Antony Hegartys fantastiske stemme ud af mine højtalere. Hvis der er nogen der kan tryllebinde og bringe én i trance, må det være den kære hr. Hegarty, som med sin aparte stemme formår at skabe en stemning som aldrig oplevet før. For jer der ikke kender ham - kom igang! Til de der allerede kender denne fantastiske sanger - Thumbs up!


6 kommentarer:

 1. Antony er som sendt. Jeg elsker bare så meget hans optræden i David Letterman showet! <3333

  http://www.youtube.com/watch?v=_R3CYVLcYZw

  - Kasper SN

  SvarSlet
 2. JA ! den er classic ! :D Men ja, den mand er genial

  SvarSlet
 3. Kender det alt for godt. Sådan har jeg det med henholdsvis Figurines og Peter Sommer. "Opdager" dem ca. en gang om året. Det er meget hyggeligt:)

  SvarSlet
 4. Det er lækkert sådan noget ;) ! Har det også med flere bands og sangere - "tabet" af Antony var bare for stort ;) haha

  SvarSlet
 5. Om jeg kender det? sådan er det med al min musik, jeg køber pludselig 5 cd'er af en kunstner og et par måneder efter træder det fuldstændigt vande.
  og, Antony and the Johnsons.. IKKE dårligt valg!

  SvarSlet
 6. Det er på en og samme tid irriterende og herligt at genopdage musik ! Antony and the Johnsons er genialt!

  SvarSlet