onsdag den 31. marts 2010

Den shoppetur

Jeg har jo været i København i dag i anledning af, at jeg har fået løn og SU, wuhu! Jeg var rigtig købelysten og det krævede meget selvdisciplin og hjælp fra kæresten, ikke at købe for mere end de godt 1000 kroner der blev købt for i dag! Jeg fik købt en oversized cardigan i Weekday, men kunne sagtens være endt med at købe flere af de lækre sommeritems, som er kommet hjem. Udover det fandt jeg en masse lækre ting i H&M, hvoraf jeg købte en flot transparent t-shirt, som jeg dog ikke helt ved, hvad jeg skal style med endnu. Sidst men ikke mindst var der flytteudsalg i Mensch i dag, hvilket betød 50 % eller mere på mærker som Acne, Whyred og Carin Wester. Jeg var selvsagt ekstatisk, og hvis ikke det var fordi det meste i min størrelse var udsolgt, havde jeg nok slæbt en del mere med hjem end de lækre, lækre bukser fra Wester, jeg endte hjem med. Udover det fik jeg kortvarigt hilst på Nick i Cheap Monday, han var desværre blevet syg, så han måtte smutte hurtigt igen. Men god dag, hvor jeg fik tøjlet den værste købelyst, jeg havde opsamlet. Men jeg er langt fra færdig, kan jeg mærke ;) Og ja, måske ikke lige de mest sommervenlige køb, meeeen jeg kunne ikke lade være!


Photobucket
Oversized Cardigan Weekday - 300 kroner

Photobucket
Transparent T-shirt H&M - 120 kroner

Photobucket
"Konrad" Bukser Wester - 550 kroner

9 kommentarer:

 1. haha, jeg har købt den samme cardigan bare i sort i dag :)

  SvarSlet
 2. Nice! Jeg købte ikke den sorte fordi min kæreste har den :D haha

  SvarSlet
 3. Lækre sager! - Må helt klart have fat i sagen fra H&M! Håber jeg kan få fat i den ;)

  SvarSlet
 4. Det burde du godt kunne, der var et par stykker tilbage ;) Men tak, er også godt tilfreds med dagens indkøb ;)

  SvarSlet
 5. Jeg må og SKAL eje den fra h&m...

  Jeg fik endelig min net sweater i dag :)

  SvarSlet
 6. Den transperante t-shirt er vildt fed og anderledes!
  Måske kan den bruges under en blazer?

  kingdomofgina.blogspot.com

  SvarSlet
 7. @Nick: Ja, den er overdrevet lækker, og syg billig! Og mega rar at have på - køb den! Nice, jeg glemte faktisk også at spørge om, hvad du havde købt ;) !

  @Georgina: ja, det er også noget lig det, jeg har tænkt på! Den skal i hvert fald prøves til en masse forskelligt ;)

  SvarSlet
 8. Den cardigan vil jeg også ha' i sort!! Jeg kunne ikke finde den i Weekday i Århus?! :( Måske er den allerede sold out..

  SvarSlet
 9. Det tror jeg meget vel, den kan være. Der var nemlig heller ikke nogen i sort, i København ! Den er super lækker og i god kvalitet, synes jeg ;) Jeg har så købt den i en størrelse større end jeg normalt bruger ;)

  SvarSlet