torsdag den 25. marts 2010

Kilt, oh yeah!

Det kommer jo nok ikke som den store overraskelse for nogen, at jeg er helt skør med kilt for tiden. Derfor er det også dejligt at se andre folk vove sig ud i netop dette. Han fyren her, som i øvrigt er fundet på Sartoralist, kører stilen, synes jeg. Han opvejer for det feminine ved kilten, ved at være ultra rå ud over det. Fede, fede støvler, cool jakke og en alt for rå udstråling - så kan man bære det! Det synes nemlig at være mit problem, når jeg skal sammensætte et look med kilten. Det må ikke blive for feminint. Der skal være et maskulint præg, som skinner igennem og redder én fra at ligne en omvandrende transseksuel. Derfor synes lige, at jeg ville dele dette lækre outfit med jer, for det er i sandhed noget, som inspirerer mig - måske det også inspirer jer? Og så synes jeg bare, at han er for sej ham der!


Photobucket

8 kommentarer:

 1. Synes det er for nice at du går med kilt. Props til dig:)

  SvarSlet
 2. Mange tak :D ! Jeg synes dog ikke, at jeg bærer det ligeså godt, som ham fyre eller Pelayo ;)

  SvarSlet
 3. Jeg synes den ser fed ud til creepersne, og du kan sagtens bære det. Men kender godt selv det med at man synes at det ser bedre ud på andre. Det synes jeg om det meste tøj til mig selv, ha ha.
  Men du kan jo altid forsøge dig med nogle "strømpebukser" ligesom ham på billedet (eller hvad det nu er han er iført).

  Ps. Hvis du bar den forkert ville du se feminin ud og det gør du bestemt ikke:)

  SvarSlet
 4. Ja, creepersne er jeg også overbevist om, er gode til. Det er bare overdelen der er svær ;) hehe. Men ja, det med at alt ser bedre ud på andre end en selv, giver jeg dig fuldstændig ret i! Men man skal jo prøve det:) Strømpebukserne tror jeg såmænd bare er leggings til herrer, hvilket jeg også selv skal købe, når pengene kommer igen ;)

  SvarSlet
 5. Jeg synes, at det der er ultra-fedt ved en kilt er, at man kan få outfittet meget råt og maskulint, selvom at formen er ret feminin. Sort på sort og kilt er cool.

  Jeg havde 110% selv købt mig én, hvis det ikke var fordi at jeg er siddende det meste af tiden - det kan nemt blive lidt uheldigt! ;)

  SvarSlet
 6. Giver dig fuldstændig ret Henrik !! :) Havde faktisk netop den kombination på i dag ;)

  SvarSlet
 7. ja :D Han er nemlig utrolig sej !

  SvarSlet