mandag den 26. april 2010

Hjælp til Malmø-shopping

Jeg ville egentlig have vist et billede af mit seneste genbrugsfund, men da mit kamera er dødt lige nu, lader det vente på sig. I stedet vil jeg spørge jer, mine kære læsere, om der er nogen af jer der har erfaring med shopping i Malmø? Grunden til, at jeg spørger, er at jeg i den kommende weekend skal på et weekendophold i det svenske sammen med min søde kæreste. (min fødselsdagsgave til hende) Vi har tre dage i selve byen, så vi har masser af tid til at gå på opdagelse. Det ville dog være rart, at have noget, at lede efter! Håber at i kan hjælpe mig.

Photobucket

Jeg ved at de har en Weekday, som jeg helt sikkert skal besøge. Men hvad ellers ?

9 kommentarer:

 1. Der ligger en vintage butik der hedder Tjalla Malla som er rigtig fed. + fede butikker nær den. Kan dog ikke huske adresse, men det skulle vist være til at google sig frem til:)

  SvarSlet
 2. uhh :D Tak for hjælpen. Googler lige den butik! :D

  SvarSlet
 3. Jeg kan også anbefale Tjalla Malla! Elsker deres butikker.

  SvarSlet
 4. så er der jo endnu større grund til, at jeg skal tjekke det ud! :D Tak Sara

  SvarSlet
 5. du skal helt sikkert besøge Tres Bien Shop, hvis du ikke kender den i forvejen.
  Personalet er rigtig flinke, samt er butikken fantastisk.. sådan husker jeg den i hvert fald fra i sommers.. desuden har de en ret lækker web shop.

  men de forhandler mærker som Dries Van Noten, Visvim, Martin Margiela, Patrick Ervell og flere andre.. så altså en del af det er i den relativt dyre ende.. de har dog også ret opnåelige mærker som our legacy, A.P.C og MHL by Margaret Howell.

  SvarSlet
 6. Nååå :D Vidste ikke at det var Malmø at butikken lå ! Cool, så skal jeg helt sikkert besøge den, da det er en af mine yndlings-webshops :)

  SvarSlet
 7. det er nemlig også en af mine yndlings webshops. De shipper helt utrolig hurtigt.. jeg oplevede at bestille et par opening ceromony desert boots mandag morgen, hvor efter de så kom tirsdag eftermiddag.

  SvarSlet
 8. adressen er for øvrigt: Friisgatan 6C..

  den er ikke sådan helt synlig. Der ligger sådan en port, i mellem nogle cafeer, som man skal gå igennem, så man kan ikke se butikken ude fra vejen af.

  SvarSlet
 9. Aaarh. Tak ! Jeg printer kort ud, så jeg er sikker på at finde det! ;)

  SvarSlet