fredag den 23. april 2010

That t-shirt issue

Sommeren står jo, som de fleste ved, for døren. I den forbindelse ender det ofte med, at man render rundt i t-shirt, da det er mest behageligt. Jeg har nok t-shirts vil nogle mene, men man kan aldrig få for mange! Jeg har personligt i hvert fald tre mærker som jeg sværger til lige pt. 5 Preview, A Question Of og så Prince Peter. Det er de mærker jeg holder mig til, hvis det skal være t-shirts med print. Af den grund ligger alle tre nævnte mærker i den lidt dyrere ende af, hvad t-shirts kan koste. Men selvfølgelig ikke i Damir Doma og Rick Owens-klassen. Ellers smutter jeg sgu' bare en tur forbi Weekday, H&M eller Acne for at få plain tees. Jeg er rimelig hooked på at få endnu en 5 Preview t-shirt for tiden, så det bliver nok mit næste køb! Ellers er der jo masser af andre, at vælge imellem. Har i nogle t-shirt mærker, som i sværger til?

Photobucket
Prince Peter

Photobucket
A Question Of

Photobucket
5 Preview

6 kommentarer:

 1. Har du set at Black book er kommet på H&M's webshop? synes faktisk de har nogle ganske fine prints :) ellers er jeg også til 5preview og a question of, men jeg er jo af hunkøn, så det er ikke de vilde prints jeg gør mig i :)

  SvarSlet
 2. Nej, har jeg faktisk ikke set. Tak for tippet! Men jeg elsker print hah :d

  SvarSlet
 3. Det gør jeg bestemt også, og jeg har også en hel del :) Det var ikke ment sådan ;)
  Der er for resten også borders&frontiers tees'ne som ligesom a question of arbejder sammen med bloggere fra tid til anden :)

  SvarSlet
 4. Dem har jeg godt set faktisk ! :D Det er et godt initiativ, synes jeg ;)

  SvarSlet
 5. Jeg overvejer stærkt A Q O modellen med ankeret.

  Tjittjat.blogspot.com

  I øvrigt - rart med en herremode blog.

  SvarSlet
 6. En af mine venner har den. Den er super cool! Mange tak ;) Har også kigget på din blog! :)

  SvarSlet