tirsdag den 4. maj 2010

Dumme H&M

Photobucket
Jeg skulle, efter hvad der stod på hjemmesiden, have modtaget mine H&M sandaler i slutningen af april. Dette skete ikke og jeg har derfor nu fået en besked om, at de først kommer i slutningen af maj! Hvordan f*** kan det tage så lang tid, at sende et par sandaler!? Jeg tjekkede også net-shoppen, og man kan stadig købe og bestille dem. Så forstår jeg bare ikke, hvordan det så kan tage så urimeligt lang tid, at afsende et par sandaler! Jeg skal i hvert fald aldrig bestille fra H&M over nettet. Har i haft dårlige erfaringer med det samme?
TRANSLATION:
Don't like H&M at the moment. The sandals that i ordered in the beginning of april, that was supposed to come in the end of that same month didn't arrive . Therefore H&M informed me that they wouldn't come until the end of may! How can it take so damn long time to send a pair of sandals! I don't get it. Have you experienced something similar?

8 kommentarer:

 1. It is everytime the same! They need so much time to send things. I hate it. But the sandals are very handsome :)

  SvarSlet
 2. Hey ! Yeah, that's also the reason why I never shop online at H&M no-more;) But yeah, i like them too. Hopefully they can live up to my expectations

  SvarSlet
 3. I know! De har bare gjort det lidt for mange gange efterhånden til min smag :/

  SvarSlet
 4. ja! Aldrig mere H&M netshop ;)

  SvarSlet
 5. Det lyder til at være samme historie hver gang og webshoppen er åbenbart noget som ikke bliver prioriteret særligt højt fra H&M's side. Så køb fysisk!

  SvarSlet
 6. Har bestilt præcis de samme sandaler. Fik at vide at de ville komme midt april, men nu er det lavet om til slut maj. Hvis man prøver at bestille dem igen, står der at de først kommer midt juni. Krydser fingre for at jeg får dem inden Sommeren.

  SvarSlet
 7. de kan købes i den store H&M i københavn

  SvarSlet
 8. Det ser ud til, at det altid er sådan når man shopper over deres netshop! Ringe service:) Håber også, at jeg når at få dem inden sommeren går i gang!

  SvarSlet