mandag den 31. maj 2010

Roskilde

Ja, der går vidst lige lovlig musik i den for tiden på bloggen. Men på den anden side, skal den jo også afspejle mit liv, som også går rimelig meget op i musik for tiden. Jeg synes bare lige, at jeg ville vise jer min Roskilde-liste. Måske ligner den jeres?

Photobucket

11 kommentarer:

 1. Jeg har ikke noget imod musikken. Tvært i mod.

  SvarSlet
 2. Det er jeg glad for at høre! :) Jeg prøver hele tiden at holde mig tilbage for ikke at poste om musik hele tiden ! Har så meget at dele og sige om det :) hehe

  SvarSlet
 3. Jeg har oplevet When Saints Go Machine live to gange. De forstår at levere dansabel musik, så det går amok. Dog vil de ikke spille Kids On Vacation live, og publikum ender altid en bette smule skuffet. Men de er gode til at brænde ben af :D Glæd dig!

  **Stephanie Schram.
  www.skyldigemaskiner.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Jeg har også set dem live før :D Genial og dansabel koncert, ja! Jeg glæder mig overdrevet meget. Skal du på festivallen ?

  SvarSlet
 5. Hvor er Vampire Weekend på den plakat Martin? Kan simpelthen ikke finde dem....

  SvarSlet
 6. Jeg blev nødt til at fravælge dem ;) Der var så mange andre fede! Men det kan jo godt være, at jeg alligevel kommer til at se dem. hehe

  SvarSlet
 7. Jeg synes det ser meget fornuftigt ud :) Min billet skulle gerne komme i denne uge. Det bliver jo vanvittigt!

  SvarSlet
 8. taak du ;) Jeg får billetten gratis på grund af frivillig arbejde. Så jeg får nok min ved ankomst, kunne jeg forestille mig ;) Glæder mig også overdrevet meget!

  SvarSlet
 9. Roskilde <3
  Den Sorte Skole!!

  SvarSlet