mandag den 14. juni 2010

Min uges top 5

Denne uge står i VM-fodboldens, eksamen og forventningens tegn. Musikken er da også mest glad og festagtigt, hvilket jeg håber, er fint. Jeg var til psykologi eksamen i dag og fik mig et 7-tal hvorpå jeg kun mangler én eksamen - nemlig idræt! Så jeg er selvsagt glad og også spændt på næste uge!

1. Pleasurekraft - Tarantula
Det absolut bedste nummer i den her uge, må uden sammenligning siges at være Tarantula af Pleasurekraft. Musik som det, får mig til at danse og føle mig i virkelig godt humør! Dette nummer, kunne jeg godt forestille mig, blev et af mine sommer anthems denne sommer, da jeg simpelthen ikke kan få nok af det.


2. Eim Ick - Sun is isn't
Jeg har længe været vild med unge Eim Ick, som jeg hørte første gang, da han varmede op for When Saints Go Machine i efteråret ved deres koncert i Vega! Han fyrede op under folk med sin musik, som mestendels består af alskens samples i lignende. Han er blevet hyped ret meget på det seneste og skal da også spille på Roskilde Festival


3. FM Belfast - Underwear
Det islands baserede band FM Belfast har med derse elektronika-musik og lidt skøre stemning længe været et af mine foretrukne bands. De fleste af jer kender dem måske fra deres samabejde med den danske DJ Kasper Bjørke, som i forbindelse med sit debutalbum, Gumbo, havde et nummer hvor han samarbejde med netop FM Belfast. Det var i øvrigt nummere Back & Spine.


4. IGNUG - Tell Me That You Love Me
Jeg hørte om IGNUG i forbindelse med P3s karrierekanon, hvor de vidst gik hen og vandt, eller i hvert fald kom i top 3. Jeg var med det samme fanget af deres interessante og cathy lyd, som jeg simpelthen ikke kan få nok af! Og de skal faktisk også spille på Roskilde


5. MMM - Let's Git It On
Det er måske det nummer, der beskriver min musiksmag bedst, af alle de fem numre, sammen med nummer 1. Elsker det simpelthen! Der er ikke så meget andet at sige om nummeret, end at jeg synes vildt godt om det!

5 kommentarer:

 1. Hej Mystique :)
  Ville bare lige spørge, hvordan det er man ligger musik links ind på sin blog?
  Fede nr. eller ;)
  - Emelie

  SvarSlet
 2. Hey tak! Men jeg bruger bare det link fra youtube, som man kan få frem når du trykket på embed. Det skal du bare kopiere ind i den tekst, du skal lave :)

  SvarSlet
 3. Tusind tak, det var meget nemmere end jeg troede :)

  SvarSlet
 4. FM Belfast, nice. Jeg så dem på nordatlantens brygge, da de spillede der for nylig. Kommer de ikke også på Roskilde?

  SvarSlet
 5. Jaa, jeg havde også problemer med det i starten!

  Men ja, Mads, jeg tror faktisk at de kommer! ;)

  SvarSlet