torsdag den 10. juni 2010

Sommersko

Jeg er lige for tiden på jagt efter de perfekte sommersko, men ved bare ikke, hvilke de skal være. Har dog et par stykker i hovedet. Jeg har valgt en klassisk, en nymoderne og en afslappet sko. Hvilken en af dem synes i, jeg skal købe? Eller har i andre forslag til den perfekte sommersko? Jeg må indrømme, at jeg hælder mest til den flotte sorte fra Whyred, der dog også har noget af et prisskilt hængende på sig.

Photobucket
Whyred til ca. 1200 kroner
Photobucket
Converse til ca. 300 kroner
Photobucket
Bertie Braxton til 800 kroner

11 kommentarer:

 1. Klart Converse!

  **Stephanie Schram
  www.skyldigemaskiner.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ja Converse tror jeg da i hvert fald ikke du bliver træt af, .. men samtidig er de andre par mere unikke.

  www.kingdomofgina.com

  SvarSlet
 3. Jeg er helt sikkert mest til Whyred! (Og så tag parret fra Bertie Braxton med i købet) ;)

  SvarSlet
 4. Man må sige, at det var blandede meninger :D haha. Men jeg tror også, at jeg ender med at købe dem fra Converse, da de både er billige og praktiske. Dem fra Whyred og Bertie er en tand for dyre men selvfølgelig drømmeskoene.

  SvarSlet
 5. Jeg synes klart Converse eller Bertie Braxton :)
  Har selv et par højskaftet Converse, og de hænger på mig konstant, så tror du vil blive rigtig glad for dem (det er jo også en klassisker).
  Tjek min blog ud en dag hvis du får lyst: www.thesoundfashion.blogspot.com
  - Emelie

  SvarSlet
 6. Jeg har også selv et par eller 3 af Converse, dog alle højskaftede, derfor jeg burde have fat i et par lave også ;) Og det vil jeg da med glæde gøre!

  SvarSlet
 7. Har lige købt dem fra Bertie Braxton! de er fede

  SvarSlet
 8. Whyred skoene er ret flotte, men de er da på ingen måde sommerlige?
  Hvad med at overveje et helt fjerde forslag? Gårdsangersko. Det er en sikker og billig sommervinder. Ellers er det også et hit med bare tær.

  SvarSlet
 9. Nej, de er ikke sommerlige som sådan. Men meget mere sommerlige end alle mine støvler og creepers. Og så plejer det danske sommervejr nu heller ikke at være alt for varmt ;) Men gårdsangersko bliver det ikke. Det kørte jeg hele sidste år, og det bliver ikke mig igen ;) hehe

  SvarSlet