onsdag den 23. juni 2010

Student anno 2010!

Ja, det var sådanset i går, at jeg blev student. Men jeg havde hverken tid eller lyst til at blogge den dag fordi jeg simpelthen var så glad! Jeg var oppe i idræt og nede i foyeen på skolen stod min familie + kæreste og ventede på at overrække mig huen og en rose og skænke mig et glas champagne! Jeg scorede 10, hvilket jeg er meget glad over! Det kom jo til at stå i huen. For at fejre min afslutning, tog vi videre ud at spise, hvilket var meget rart. Til forskel fra så mange andre valgte jeg ikke at tage i byen og fejre det. Jeg var simpelthen helt udmattet efter eksamenræset og havde bare lyst til at nyde en afslappet stund i familiens skød. Jeg skal jo feste råmeget i de næste par uger! Studentermiddag, vognkørsel, studenterfest og så Roskildøøøh!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

12 kommentarer:

 1. Sikke glad du ser ud. Tillykke. Jeg tog også ud at spise med familien, så tog jeg hjem til min lille by, hvor jeg gik i gennem med fane, da der var sankt hans optog og derefter tog jeg i byen. Fantastisk dag.

  SvarSlet
 2. Hey Mathias! Jeg var sgu' egentlig også ret glad! :D Der var også masser af studenter ved bålet i min lille by her til aften ;)

  SvarSlet
 3. din kæreste hár godt stil!

  SvarSlet
 4. Det synes jeg også ;) Og det tror jeg, at hun bliver glad for at se, at du synes!

  SvarSlet
 5. Mange tak Joachim og Rasmus! :)

  SvarSlet
 6. Så kom den endelig på - über-tillykke! ;)

  SvarSlet
 7. Ja, endelig! Og mange tak! Det var noget af en lettelse :D

  SvarSlet
 8. Et lidt forsinket tillykke med huen! (:
  En befriende følelse at få den på, ikke?

  SvarSlet