tirsdag den 13. juli 2010

Die Antwoord

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ELSKER Die Antwoord. En kærlighed, der blev yderligere forstærket, da jeg oplevede dem live på Roskilde Festival. De er skøre typer, ja. De laver mærkelig musik, ja. De har sjov accent, helt sikkert. Men de formår at underholde og fange lytteren eller koncertgængeren med det samme. Jeg elsker personligt deres accenter og deres lidt forvirrrede musik. Yolandi er for cool, synes jeg. Hun rapper i hvert fald ret sejt! Dette nummer er et af sommerens højdepunkter for mig, hvorfor jeg gerne vil dele det med jer! Enjoy!

9 kommentarer:

 1. Min kæreste sagde også, at det VIRKELIG var en god koncert. Hvor kan man finde deres musik?

  SvarSlet
 2. Jeg ved faktisk ikke om de har Myspace, men nok der. Ellers har jeg bare søgt på YouTube :) Det var også en HEL genial koncert. De var virkelig på og ville underholde folk, kunne man mærke.

  SvarSlet
 3. Jeg stod forrest og så dem og hold kæft en fed oplevelse! For mit vedkomne en af de fedeste koncerter på årets festival!

  SvarSlet
 4. Det var virkelig et freak show efter min mening. Alt for mange mennesker, som faktisk kunne li' det. Alt for mange gange sagde den lille pige fuck. Alt for mange gange sagde manden dick.

  SvarSlet
 5. Nej, hvor sjovt! Jeg er helt enig. De stod også på "hvad-der-skal-opleves" listen på dette års roskilde. De var fandeme skøre i hovedet! Mega god oplevelse!! :)

  SvarSlet
 6. De er så fucking mærkelige! Men sjove :) har aldrig set dem live, men det lød da til at ha' været en oplevelse!

  SvarSlet
 7. "What's the big fucking deal? - I'm the big fucking deal!"
  De er såååå fede - har blogget om dem et par gange også!
  Min kærlighed blev også større efter Roskildekoncerten. Yolandi er min helt!

  SvarSlet
 8. Wow, en overflod af kommentarer! I like. Kan se at folk for det meste er enige med mig i, at Die Antwoord rocks! Dog kan jeg godt se, hvad du mener Mathias. Men det havde jeg sådanset også forventet efter at have hørt deres musik, læst om dem og set dem, og det tror jeg egentlig også at de fleste andre mennesker til koncerten havde. Og så siger de jo også "Fuck" og "Dick" mange gange i deres originale sange, vil jeg mene. Sådan er deres musik vel bare. Mærkelig, dog god! Rart med så mange kommentarer endnu engang. Og tak til dig, Cecilie!

  SvarSlet