onsdag den 6. oktober 2010

gæsteindlæg part 2. 1/2

Jeg hedder Martin Fält. Jeg blogger til dagligt på martinfalt.blogspot.com, hvor jeg viser en masse af de billeder jeg går rundt og tager. Da jeg startede min blog for halvandet år siden, handlede den både om billeder og musik. Selvom den kun handler om billeder nu, har jeg ikke mistet min store interesse for musik. Jeg har altid været min vennekreds’ store musiknørd, og sidder hver eneste dag, og leder efter nyt og/eller gammelt musik, som jeg bare må eje. Jeg har en utrolig bred smag, men her kommer nogle af de numre som jeg lytter meget til for tiden.

Det første nummer er fra den japanske duo DEXPISTOLS med lige så japanske Jon-E med på mic’en. Det er et nummer som jeg næsten konstant har ledt efter det sidste år, og nu hvor jeg endelig har fundet det, skal i da ikke snydes for det.



Næste nummer kommer fra gruppen Lemaitre. Jeg fandt nummeret en aften jeg sad og stenede på Regnsky (http://www.regnsky.dk/), og faldt derefter pladask for den utrolig rare vibe den sender ud gennem mine højtalere. Please enjoy!



Dette er et nummer, der er lidt ovre i den anden boldgade. Fyren her kalder sig The Tallest Man on Earth, og musikken bliver ikke meget mere ukompliceret end en mand og en guitar. Det er så fantastisk et dejligt nummer. Og for mig passer perfekt til aften under tæppet med en varm kop kaffe og en smuk sommer forelskelse.



Jeg kan ikke tænke på denne sensommer uden at tænke på Mark Ronson, og hans fantastiske Bang Bang Bang. Nummeret i sig selv, er utrolig godt produceret, og giver lysten til at danse et ekstra energiboost. Denne version er indtil videre det bedste remix af sangen. Og det vil jeg helt sikkert gerne sende videre til jer derude.



Turboweekend er fantastiske. Det er vidst svært at komme uden om. Men efter at det alt overskyggende Tiesto remix af Trouble Is ramte klubberne, er alle de andre fantastiske Turboweekend-remixes blevet glemt. Dette remix er af nummeret Something or Nothing. Det er de fantastiske drenge, 2000F & J Kamata, der har trukket i trådene, og ud er kommet et skide frækt dubstep remix.



Det sidste nummer er et cover. Men ikke hvilket som helst cover. Et Michael Jackson cover. Jeg vil hurtigt lige indskyde, at jeg har tatoveret et MJ-portræt på armen, og er derfor blevet den største kritiker overfor MJ-covernumre. Men det her gør sgu bare et eller andet. Det er lavet af den danske gruppe Quadron. Og de formår virkelig at vende op og ned på nummerets opbygning, og gør det til den mest sexede ballade.

4 kommentarer:

  1. Martin du fik mig lige til at købe et album med Dexpistols! det er for fedt! :D

    SvarSlet
  2. det tror jeg, at han blver glad for at høre ;) !

    SvarSlet
  3. jeg elsker din musiksmag! jeg ved ikke hvad jeg skal sige andet end: fuck din smag styrer : D

    SvarSlet
  4. Hvis det er til MartinFält, så skal jeg sende den videre ;) Hvis den er til mig, så tak ;) hehe.

    SvarSlet