søndag den 28. november 2010

hjælp søges!

Jeg leder efter en god pladespiller, gerne brugt og et sted at købe billige plader! Der skulle ikke tilfældigvis være nogen der ved, hvor man kan få fat i det eller måske selv har noget de vil sælge?

4 kommentarer:

 1. Jeg er selv på udkig efter en pladespiller, men pladerne kan købes i en butik som ligger oppe af den vej hvor henrik vibskov lægger, altså hvis du går lige forbi vibskov også rundt om hjørnet op mød klaptræet og kultorvet så kommer der en lille biks som sælger billig plader ,,

  SvarSlet
 2. lækkert! Ku' være at jeg skulle kigge forbi før arbejde i morgen ;)

  SvarSlet
 3. Hej Martin,

  Gode billige pladespillere kan du opstøve fra qxl.dk, jeg solgte selv mine to 1210'ere tidligere på året og fik en gammel pladespiller fra min farstid. De gamle pladespillere virker ganske fint & hvis du blot vil lytte til musikken (ikke noget scratch eller noget), så kan du sagtens købe en fin spiller fra 300 kr.

  Mht. billige plader, så ved jeg ikke hvad du synes er billigt? Men hvis vi snakker nye plader, så kan du købe dem i fona2000 (den store fona på strøget), som efterhånden har fået et ret godt udvalg & priser er som ofte det samme som en cd.

  Hvis du vil handle over nettet, så kan www.boomkat.com & www.hhv.de klart anbefales.

  Spørg endelig hvis det er noget du vil vide.

  SvarSlet
 4. hey! Tak Kasper! Lige hvad jeg havde brug for ;) Skal nok vænne tilbage, hvis jeg har brug for hjælp

  SvarSlet