fredag den 7. januar 2011

Tusser

Actung! This post contain images of extremely white skin og freckles! So be aware!

Jeg fik en venlig forespørgsel, om jeg ikke kunne lave et indlæg om mine tattoveringer. Man kun se nogle af dem for 3 indlæg siden, og på mit portræt for utrolig længe siden, hvis der nogen der har fulgt med så længe (og kan huske så længe). Men her er et fuldt overblik over dem. 

*Update: Jeg har efter request valgt at beskrive hvorfor jeg har lige har valgt at få lavet disse 6 tattoveringer.

Dobbelt11
V: Hvis den virker bekendt for mennesker med sans for fede fester, så er det fordi at det er manden fra Distortion logoet. Jeg valgte den fordi jeg efterhånden er blevet lidt træt af alle tattoveringer skal være noget som man ikke vil fortryde senere i livet. Jeg lever i nuet, og jeg ser det at feste og have det sjovt som en vigtig del af mit liv. Derfor vil jeg gerne kunne kigge på den når jeg bliver gammel og tænke "Jeg havde det sgu sjovt dengang". 
H: Lidt i forlængelse af den forrige (da de blev lavet samme dag). Jeg har valgt at kalde den "Fresh 'till death" :) . Den er ikke færdig endnu, og så synes jeg i bund og grund at det var en rigtig fed tegning. Tegningen har været trykt på noget tøj fra Stussy fra en kollektion sidste år. Altså ingen dybere mening bag.

IMG_9434
M: Min første tattovering. Jeg fik lavet den i warm-up dagene på Roskilde Festival i '09. Jeg var næsten lige blevet 18 og havde haft idéen om en node i lang tid. Det er den vildeste kliché, men jeg synes at musik generelt er en vigtig del af min hverdag.

Dobbelt12
V: Det er svært ikke at lyde klam når man snakker om tattoveringer, der dedikeret til mennesker, men diamanten er dedikeret min søster. Hun er et af de dejligste mennesker jeg kender, og vi har aldrig været uvenner. Så kan vidst godt sige at hun er en slags diamant i mit liv.
H: Jeg har hørt utrolig mange sjove bud på hvad dette portræt i virkeligheden forstiller. Og hvis du kære læser har gættet på Michal Jackson, har du gættet fuldstændig rigtigt. Det er et tribute til ham, og hans musik, og den blev ca. lavet et halvt år efter hans død.

IMG_9439
M: Der ligger en dybere mening bag netop denne tattovering. Jeg fik lavet den i en lille tattoo-shop i Temple Bar i Dublin, Irland. Jeg var studietur med min klasse, og havde tænkt over den i et par måneder. Den dybere mening er ikke at jeg har fan af kærlighed, eller noget cheasy i den retning. Selve logoet er fra en "skate"-park i Philadelphia i USA. Jeg har brugt en del af mine tidlige teenageår på at skate, og hele kulturen bare skateboarding har givet mig en masse i form af musikviden og bedre stil om man vil ;) Så den er en hyldest til min ungdom.

Jeg har 6 stk. og er bestemt ikke færdig! Jeg vil udelukkende have sort blæk under huden, og har planer om en større tattovering hen over brystet forhåbentlig snart. Jeg vil løbende opdatere eftersom jeg bliver tegnet mere på.
God weekend!

4 kommentarer:

 1. SUPER cool tattoos!

  Mvh. Amalie
  http://danishfashionblogger.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Mange tak! Det skal lige siges at den på det øverste billede til højre ikke er færdig endnu.

  SvarSlet
 3. Elsker det her. Jeg har kun én so far - men planlægger også mange flere :) dog er jeg meget interesseret i grundene til at du har valgt lige disse. Kan du ikke skrible lidt ned om det?

  xx

  SvarSlet