tirsdag den 15. februar 2011

Berlin

Photobucket
Som nogen måske ved, drager jeg lørdag mod syd. Jeg skal nemlig til Berlin med min dejlige kæreste i en uges tid! Jeg glæder mig. Godt nok har jeg været i Berlin på studietur, men den tid gik med drug og fjol, så var ikke så opmærksom på kultur, butikker og spændende steder. Derfor ville jeg høre, om nogen af Jer læsere har nogle forslag til spændende ting eller steder at besøge. Også gerne butikker, at shoppe i. Genbrug som nyt tøj.

5 kommentarer:

 1. Jeg skrev en mail til en ven forleden med berlin anbefalinger, så den får du også lige:

  Først vil jeg anbefale at besøge Hasir, som laver verdens bedste kebab. Det er på den lækre måde med ris til, og det smager VIRKELIG godt. Der ligger lidt forskellige rundt omkring, men den jeg spiste på:
  Maaßenstraße.10
  10777 Berlin

  Så vil jeg foreslå at besøge Kanstanienallee og området der omkring. Det er virkelig et hyggeligt kvarter, med små butikker og caféer. Oranienstrasse er virkelig også hyggelig og lidt i sammen stil. Så vidt jeg husker ligger de kun et par gader fra hinanden.

  Hvis du vil forbi American Apparel ligger der en ved Hackescher Markt, og her ligger der også en masse andre sjove små butikker - både tøj, men også en hyggelig Comic Book Store. Jeg kan ikke huske den præcise adresse, men den ligger ikke særlig langt fra AA butikken.
  Derudover er der Dussmann, som er et varehus kun med bøger, film, musik og andet kultur. Det ligger lige ved Bahnhof Friedrichsstr.
  Ud over det er Kreuzberg og Friedrichshain mine yndlingsområder, og der er bare rart at gå rundt:-)

  SvarSlet
 2. Friedrichschain er virkelig et besøg værd. Men hvis man har lyst til at opleve noget udover genbrugsbutikker og skæve huse, (ikke fordi det ikke er fedt i sig selv), så er det altså også ret spændende at besøge steder som Neukölln, synes jeg.
  Det er lidt en del af Berlin, som turister ellers pænt går udenom, så det er lidt mere lokalt og autentisk på en eller anden måde. Det er stedet, hvor en masse forskellige kulturer mødes, så det giver en masse indtryk, når man går rundt.

  SvarSlet
 3. hey! Tak begge to, helt sikkert noget, jeg kan bruge! Planlægger dagene på fredag, så kommer helt sikkert forbi de foreslåede områder!

  SvarSlet
 4. I wish you a nice stay here in my hometown ;)
  shopping is good around weinmeisterstraße, kurfürstendamm, friedrichstraße. to go out and dance I can recommend white trash in prenzlauer berg.

  SvarSlet