søndag den 6. marts 2011

Berlin dag for dag: onsdag til fredag

Jeg beklager stilheden på bloggen i de sidste par dage, men jeg har haft travlt dels med arbejde og dels med en omgang madforgiftning! Her kommer de sidste par dage i Berlin i billeder og skrift

Onsdag gik vi en tur på Friedrichstrasse, Oranienburger Strasse, Kastaniealle og de omkringliggende gader, hvor vi spiste mad på blandt andet en virkelig god økologisk café plus at jeg købte mig en Silent T-shirt i Ulf Haines! Slutteligt mødtes vi med min kærestes forældre, som også var taget til Berlin samtidig med os - hyggeligt!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Torsdag gik med at udforske de sidste ting, vi syntes at vi manglede! Det blev blandt andet til et besøg i den mega cool butik Voo og ellers bare en hyggelig eftermiddag og aften, da vi fejrede vores årsdag dernede!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Fredag var jo dagen, hvor vi skulle hjem, men vi havde alligevel til klokken 4 ude i byen, som blev brugt i området omkring hvor vi boede. Så Kurfürstendamm blev godt og grundigt kigget igennem hvorefter vi ulykkeligvis skulle tage flyveren hjem! Tak for alt Berlin - vi ses snart igen!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

9 kommentarer:

 1. Nederste billede! Hvor er outerwear fra??? SÅ FEDT

  SvarSlet
 2. Cool blog og fed stil!

  - Carl-Emil, anotherfashionblog.dk

  SvarSlet
 3. M. Felix: Det er fra Barbara I Gongini - og tak! :D

  Storm: Tak D:

  SvarSlet
 4. Hvilken kollektion er den fra? For den må jeg da ganske enkelt have.. :) Hvor har du fået fat på den?

  SvarSlet
 5. jeg ved faktisk ikke helt om den er fra SS11 eller AW10 :D Men den er købt i Nag :)

  SvarSlet
 6. http://www.barbaraigongini.dk/shop/?page=jumpers+%26+cardigans

  Jeg kan ikke umiddelbart finde den herinde, kan du? Det er ikke SÅ ofte jeg er forbi København (og Nag), og de har den desværre ikke på deres web..

  SvarSlet
 7. Nej, jeg tror faktisk også at jeg købte den sidste, hvis det ikke skal være løgn :) Også derfor jeg har lidt svært ved at finde rundt i hvilken sæson den er fra :)

  SvarSlet
 8. Hvor ser I bare søde ud!!!! - og dejlige billeder!

  SvarSlet