søndag den 15. maj 2011

Next life - Roskilde navn 2!!!!! Så skal der blødes og grines.

Hej allesammen. Så tager vi fat i endnu et mega nice Roskilde aktuelt band. Og denne gang skal øregangene bløde, og øjnene rives ud!! Det lyder voldsomt, og det er det også. Next Life er et Norsk eksperimenterende band, der vel bedst kan beskrives som math-core med game-boy musik (NOICE-METAL-EKSPERIMENTAL-SOMETHING) - altså umiddelbart noget der virker lidt til grin.
Men dette er ikke tilfældet!! Next Life formår at voldtage os på det højeste musiske plan med nærmest dødsmetal lignende toner og rytmer, blandet med en god gang elektronik/synth. Og utroligt nok bliver det aldrig rigtigt rodet eller uhørbart.
Et plus ved dem er, at de er instrumentale (altså er der ikke en eller anden gut der står og skriger over musikken), og en hver der kender bare lidt til teorien bag musik, vil opfatte at dette musik er super teknisk og standhaftigt som kun meget få andre bands formår at gøre det!!! Sindsygt tight spillet altså!!

Håber i vil give det en chance, og gøre det overbevisende og højt. Lad musikken gunke gennem jeres hoveder, og lad aggressionerne komme til overfladen. 1.30 minutter med disse drenge kan gøre en afslappet for en uge. De river simpelthen aggressionerne med sig, ganske uden at blive en eller anden cliché eller røv sygt metal band - De er noget helt for sig selv, der adskiller sig fra alle andre tungere bands!! Der ud over siges det i undergrunden, at deres koncerter skulle være fucking hæftige og utroligt højlydte. Og det kan vi godt lide! Så nyd det når i om lidt lader jeg overtale til at gå til koncert med disse to norske, ellers så casual, elektroniske distortion avantgardister.

P.S. Det eneste negative der er at sige om dem er, at deres udvalg af sange på youtube er utroligt dårligt. Så i dag har jeg vedhæftet en af deres rigtigt gode sange i en dårlig live version (øv), en af de mindre gode sange i cd udgave og så er der til sidst et link til deres myspace. Hvis i i sandhed vil give dem en chance, så hør det musik der ligger på myspace. Det er også her de sjove minimalistiske game-boy lignende riffs optræder, tilsammen med slutningen af Battle Tactics.

Kommenter meget gerne på musikken (: Er spændt på at høre om nogle af jer andre kan se det samme i denne form for "avantgarde-metal" som jeg kan.

myspace-profil

1 kommentar:

  1. Der er ikke noget jeg hellere vil høre påvirket :P Det er den værste omgang **** jeg nogensinde har hørt. Alligevel kan jeg ikke lade være med at lytte til det :) Hurtigt går det. Det skal opleves herfra!

    (tolk selv, ud fra min kommentar, om jeg kan lide det eller ej) :)

    SvarSlet