lørdag den 18. juni 2011

Roskilde musik - Spids nøgenhat. Så er der syre til folket!!!!!

Hej alle søde mennesker. Beklager at musikindlæggene fra min side har været lidt sløvt, men eksamener tager tiden - og livet - fra mig. Men ja. Nu er det næsten overstået, og det er gået over al forventning. Håber også det er gået godt for jer læsere, der er ved at være færdige med eksamenerne nu. Og på forhånd tillykke med huen, hvis ikke den allerede er på plads :)

Men ja. Som jeg sidder sådan en aften som i aften, hvor man netop er kommet hjem fra arbejde og dagen har været hæftig, så trænger man i sandhed til noget let, og i dette tilfælde også syret. For dagens band er pionere inden for den danske syrerock. Vi snakker nemlig om det roskilde aktuelle band: Spids nøgenhat. For de ER syre. Ikke syre som i underlige eller som i vildt eksperimenterene; nej, syre som i sjove stoffer og stærke farver.

Ved godt at dette er en modeblog, og det taget i betragtning er musikken overhovedet ikke tidssvarende eller særligt hipt, der er intet elektronisk deadmou5 over dem her - til gengæld er de skide gode!!! Så håber inderligt i vil åbne jer lidt op for det selvom det jo nok næppe er noget problem. Kan man klare Next life som jeg tidligere lage ud, er dette en lettelse :) Next life kan desuden høres allerede torsdag aften på festivallen.

Dagens youtube clip er desværre langt fra spids nøgenhats bedste nummer, men den eneste sang der ligger på youtube. Hvis interesseret, synes jeg man skal tjekke deres myspace, hvor man får deres noget sjovere og vilde side at høre.

Men ak ja. Nu til det. Dagens sang hedder smukke pige, og er fra deres fabelagtige album "En mærkelig kop te". Det er flydende, og det er drømmene, og det er lige noget for mine øre efter sådan en lang dag. Vil ikke sige så meget mere, andet end at i bør overveje at høre deres koncert på roskilde, hvilken går i gang ved 3 tiden om lørdagen. Her vil i opleve et "fucking vildt trip af lys og skæve musikere", som man måske kunne udtrykke det. Stærkt appelerende show og musik til folk der godt kan lide at ryge en god pind. Men hvis ikke, er det stadigt et besøg hver. Der vil både være ballader der er så store og fyldige at de når himmelvælvingen, og psykadelisk rock der kombineret med lyset, kan sætte enhver i ekstase, specielt sådan en smuk nat, kl 3, på roskilde festivallen.

Så ja, håber at i vil nyde det lige så meget som jeg gør. Det er måske ikke så fashionabelt, men rart og godt er det. Håber i vil smide en kommentar med jeres mening. Velbekomme:Myspace (kopier adressen for gratis dansk syre): http://www.myspace.com/spidsnogenhat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar