onsdag den 7. september 2011

Malthe S. R. Thomsen

For at give end mere personlig introduktion af mig, har jeg fundet nogle gamle og nye billeder frem, som til dels beskriver, hvilken stil jeg ønsker at udtrykker.
På billedet til venstre har jeg iført mig min Obscur kappe, som jeg lever i om vinteren. Jeg kan ikke stå for kappelignende look og samtidig, at den kan draperes på 8 forskellige måder grundet tre kroge. Indenunder har jeg en Henrik Vibskov skjorte på, som altid minder mig om roskilde '10, hvor jeg købte den for ingen penge og hørte den sorte skole i pitten iført den.

Øverst. Højre billede.
Billedet udtrykker min fascination af det mørke, anderledes og dystre. Det overnaturlige måske endda. Her er jeg klædt i en David Andersen trøje med læder linjer på ærmet (blev kun vist på catwalken, blev ikke sat i produktion) og en lang David Andersen vest med slitage i bunden. Ydermere min mørke vintage hat og et keltisk kors.

Disse billeder blev taget i går af efter Martin og jeg havde været i Diana Brinks. Det er her den lange lædervest på billedet er købt. En butik som hurtig er blevet et sted, hvor jeg føler mig fuld forstået og hjemme, fordi de er så søde og personlige.
Afsluttende må jeg konstatere kapper, draperinger og assymetriske skæringer er, hvad jeg har et blødt punkt for.

Vintage hat
Barbara I Gongini lædervest,
Obscur kappe,
Barbara I Gongini bukser med snore foran (Kollektionsprøve, sælges ikke i Danmark)

1 kommentar:

  1. Faldt lige over din blog, super fed stil du har.

    Line /linelundquist.blogspot.com

    SvarSlet