mandag den 12. december 2011

MUSIC OF 2011 PART #3

Grundet julefrokost og dertil hørende tømmermænd er 3. del af advents anbefalingerne blevet skubbet til i dag. Men lad os fortsætte hvor vi slap:


Et af årets bedste tracks: SHANGHAI - SMOKE AND MIRRORS

   


Du er muligvis stødt på dette nummer i radioen i en lidt anden udgave. På Sound of Copenhagen Records, som jeg arbejder for, udgave vi en EP med Shanghai tilbage i foråret. Med de fire original numre kom der en pæn håndfuld remixes. Blandt andet en sand dræber fra Lulu Rouge. Michael Cassette har haft fat i Smoke And Mirrors her, og det er den udgave der kører i radioen. Hvis du endnu ikke har hørt originalen bør du lige læne dig tilbage og nyde den her. 

____________________________Et af årets bedste remix: JADOO (FEAT. HARD TON) VOODOO LOVE (MARCO DASSI RUDEBOY REMIX)

  Jadoo feat. Hard Ton - Voodoo Love (Marco Dassi Rudeboy Remix) by DANNY Was a Drag King

Hard Ton har en genial vokal der virkelig er perfekt til disco. Originaludgaven af dette track er en rigtig nu-disco perle. Marco Dassi har taget nummeret med til dansegulvet i to ret forskellige udgaver, både et remix og en dub. Her er det remixet der har et super opløftende break uden det går fuldstændig amok efterfølgende. I min verden er der en ret fin balance som Marco i den grad har fundet.


____________________________


Et af årets bedste album: NEW LOOK - NEW LOOK

Skærmbillede 2011-12-12 kl. 14.50.02

Jeg har i løbet af efteråret skrevet om New Look’s plade. Det er en super charmerende udgivelse perfekt til de stille timer om morgenen eller de mørke søndage. Det er svært at fremhæve enkelte tracks fra pladen da det hele bare hører sammen. Nummeret The Ballad kan dog fremhæves hvis du kunne lide soundtracket fra Drive. Det er meget i samme stil og ret så smukt. Udover stemningen passer ret godt med Drive, så foregår langt det meste af musikvideoen til nummeret i en bil. Lyt til The Ballad her.

Du kan læse mit oprindeligt indlæg om New Look her.RASMUS BEHNCKE

Ingen kommentarer:

Send en kommentar