fredag den 20. januar 2012

Paris Fashion Week: Julius AW/12

Et af de mere hypede mærker de seneste år, Julius, har i dag vist sit bud på, hvordan moden i efteråret skal se ud! Showet bar præg af typisk post-punket og industriel inspiration, men også et mere raffineret udtryk end vi tidligere har set. En mere moden side af Julius, kan man sige. Flere gengangere eller forbedrede styles og et overordnet mere rent og modificeret look fra Julius. Farvepalletten er samtidig stadig holdt i det mørke, fortrinsvis sort og gråt. Der er en fin balance imellem de draperede looks, de mere rå looks og så de mere skræddersyede looks, som efterhånden fungerer ret godt! Mine favoritter i kollektionen er nok dem med læderjakkerne, noget som Julius i øvrigt altid har været garant for, og som bestemt ikke skuffer denne gang!
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Detaljer:

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Billeder fra NowFashion

2 kommentarer:

  1. Definately my favourite this season. Absolutely amazing.

    SvarSlet
  2. After the dissapointing Rick show i really liked this. Still mixed after the Boris show. Have to see the photos again! ;)

    SvarSlet