torsdag den 7. januar 2010

Kris Van Assche SS10

Jeg sad lige og kiggede SS10 kollektionen fra Kris Van Assche igennem, og jeg må sige, at jeg er meget begejstret for kollektionen. Det er en blanding af de klassiske sorte og hvide farver, samt elementer af oversize mm. Jeg synes, at kollektionen ser fin ud som helhed, men også enkeltdelene ser ud til, at man kan bruge og mikse dem med mange forskellige ting, hvilket er meget vigtigt for mig. En ting jeg dog ikke er videre begejstret over, er skoene. Ærlig talt, synes jeg at de er grimme - måske kræver de tilvænning, men lige nu ser de bare grimme ud for mig! Men alt i alt en flot kollektion, synes jeg, som helt sikkert fotjener et kig. Mine favoritter fra den ganske udemærkede er vist nedenunder, men hvis du har lyst til at se resten af kollektionen, kan du klikke hér. For forstørrelse, klik på billedet.


2 kommentarer:

  1. Jeg synes godt nok der er et par rigtig fede sko i hans ss10 kollektion! Jeg er ikke så vild med dem, hvor der er blandet gul og blå ind i. Men jeg kunne godt tænke mig de sneak/gladiatorsandal-agtige nogen med lynlås i siden her til sommer! Men ak, det holder min pengepung vidst ikke til.

    SvarSlet
  2. Er helt enig med dig i, at de der gule og blå er ret så grimme :) Men tror ikke, at jeg har fået øje på dem du snakker om, for de lyder fede. Men ja! Pengepunget holder ikke til særlig meget af kollektionen

    SvarSlet