onsdag den 20. januar 2010

Nye tiltag

Synes lige jeg ville give lyd fra mig, og fortælle jer at der fra dags dato vil komme til at ske et par ændringer, eller tiltag om man vil, på bloggen. For det første vil min veninde, Emilie, hver lørdag komme med et indlæg om musik. Det kan være hvad musikken gør ved hende, sprøde sange eller nyheder som hun vil dele med jer. Jeg glæder mig til dette, og håber også at i vil tage godt imod hende!

En anden ting der skal være med til at løfte min blog op på et højere niveau, er at jeg har fået en af mine venner til at hjælpe mig med det grafiske på bloggen, så den fremover vil fremstå langt flottere og letlæselig. Han vil blandt andet lave et banner til min blog, hjælpe mig med designet, samt billeder og kollager der kommer til at præge bloggen i fremtiden. Netop kollager er noget der kommer til at blive flere af i fremtiden. Det kan blandt andet være dagens drømmelook, ønskeliste eller en eller anden form for tøj ell. lignende jeg går og tænker på.

Det var alt for mig lige nu. Der kommer mere senere, og forhåbentlig vil i kunne opleve tiltagende inden alt for lang tid. Over and out

7 kommentarer:

 1. ja, ik ;) ? hehe. Synes ligesom at der manglede noget.

  SvarSlet
 2. Ja det må jeg erkende, at det er :P haha. Vidste godt, at du kendte hende ;)

  SvarSlet
 3. Ja hun nævnte lige til Programrelease at du var en af hendes gode venner. Så er verden ikke så stor alligevel, haha ;)

  SvarSlet
 4. nej, det er faktisk ret sjovt;)Så kan det jo være at vi støder ind i hinanden næste gang jeg skal på Gimle.

  SvarSlet
 5. Yes yes yes, det ku' sgu være sjovt :)

  SvarSlet