tirsdag den 26. januar 2010

Uden tilladelse

Ja sorry Martin, ved godt jeg ikke har fået lov til at lægge noget ind, men det er også bare meeeeeeeeget kort!
Jeg så den bedste norske film i lørdags og ville bare anbefale den. På norsk hedder den "Mannen som elsket Yngve" og på dansk "Mig og Yngve".. SE DEN! Man bliver så glad af at se sådan en god film..
Dette er taget direkte fra nettet:
Filmen handler om teenageren, Jarle Klepp. Den foregår i 1989. Jarle bor alene med sin rigtig dejlige mor - hans forældre er skilt. Han er lige startet på gym og bliver hurtigt bedste venner med Helge. I en tid hvor alle går i rosa dynejakker, har permanent-hår og lytter til "lortemusik", jager Jarle og Helge den hellige treenighed; fisse, rock og revolution. Jarle bliver hurtigt kærester med Katrine, som er klassens lækre sild. Helge er også ret hooked på hende. Livet ser lige pludselig fan-tas-tisk ud for Jarle..
Ind på gymnasiearenaen træder så yndlingen Yngve og han er ikke som de andre konservative, usikre og selvforkrampede teenagere. Yngve er en drømmer. Yngve spiller tennis. Yngve lytter til sfærisk synthpop. Yngve er kort sagt en steg for både mænd og kvinder. Og Yngve synes Jarle Klepp er rigtigt sød. Det er ikke fordi Yngve lægger direkte an på Jarle – han er såmænd bare forelsket. Det er Jarle også, men det passer godt nok dårligt ind i hans verdensbillede. Jarle vil helst bare være kæreste med gudskønne Katrine og passe sit anarkiband med vennen Helge. Men tiltrækningen mod Yngve er for stor og langsomt driver Jarle længere og længere væk fra sit forudsigelige pseudo-anarkist liv mod noget han ikke helt, hvad er.
SE den! Den er virkelig god. Så sød og dejlig film. Bedste film jeg har set længe!

2 kommentarer:

  1. Det er helt i orden Emilie ;) Jeg har jo sagt, at du bare kan komme med updates, hvis du føler for det ;)

    SvarSlet
  2. godt nok. :b den er bare helt vildt god den film! du burde også se den!

    SvarSlet