mandag den 22. februar 2010

Galla?

Ja, galla nærmer sig jo, og dermed skal man også finde ud af hvad man skal have på. Jeg er meget i tvivl. For på den ene side, kunne det være fedt at have et eller andet vildt og vanvittigt på. Men på den anden side, plejer man også at være meget traditionel til netop galla. Så jeg er lidt på herrens mark, med hvad jeg skal have på. Det er så her i læsere kommer på banen. For hvis i har nogle gode ideer til, hvad jeg kan købe/tage på, eller bare en mening om det, så må i meget gerne skrive det. Vil også blive meget glad for links og billeder, så jeg kan være med i beslutningen. I kan lige få et billede, dog meget lille, af hvordan jeg så ud sidste år, da klassen hed 2.g og håret var en anelse længere. Ikke just pænt, og det er også derfor, at jeg har brug for hjælp

Photobucket

Gala night is getting closer and therefore the what-to-wear issue appears in my head. Right now i'm out of ideas, but if you have any suggestions to what i can buy/put on i'll be very pleased to hear from you. The picture is from gala last year when my hair was longer and I was a bit younger - you might see why i need your help ;) ?

13 kommentarer:

 1. hvad med et jakkesæt der IKKE er sort.. mørkeblåt kunne f.eks. se rigtig fedt ud. ellers er jeg klart team butterfly frem for slips :)

  SvarSlet
 2. Jeg tror også, at jeg er på Ikke-sort jakkesæt i år ;) Og butterfly frem for slips, kunne jeg ikke være mere enig med dig i ;) Tak for responsen !

  SvarSlet
 3. jeg synes helt klart det kunne være fedt med et lilla jakkesæt, mørkelilla. Har set et for ikke så længe siden, men kan bare ikke huske hvor... hehe

  SvarSlet
 4. Uha ! Nu begynder vi, at nærme os noget ! Mørkeblå, lilla :D Hvis du kommer i tanke om hvor, må du meget gerne skrive det Christoffer ;)

  SvarSlet
 5. Det er da lige præcis nu, du skal hive det HELT store kilt-galla-sæt frem...

  Med hat, sækkepibe og hvad dertil hører! Det må man da kunne leje et eller andet sted...

  Kenneth

  SvarSlet
 6. Hahaha:D ! Det kunne satme da være kongeligt at køre det helt store kilt-show til galla, ja !

  SvarSlet
 7. En hver mand skal have et godt jakkesæt. Jeg har set et rigtigt fedt Tiger jakkesæt i AXEL, hvor blazeren var en mellemting mellem mørkeblå og lyseblå, med sorte bukser og en hvid skjorte - Det var super fedt, :) desværre var det sidste år jeg så det så de har det nok ikke længere :(

  SvarSlet
 8. Du kunne også spring ud i en uniforms-inspireret jakke :-) Det var der faktisk et par stykker der gjorde, da jeg gik ud af gym i sin tid.. Jeg holdte mig dog selv til den klassiske smoking m. butterfly!

  SvarSlet
 9. Martin du ved, at jeg er all about vilde outfits, men jeg vil gå stik imod hvad alle andre har sagt og stærkt råde dig til, at gå den klassiske vej. Der er da sikkert en scene/begivenhed hvor lilla og mørkeblå jakkesæt er fede, men synes ikke man skal skille sig ud bare for, at skille sig ud. Og så er lilla et no-go i min bog. Mit råd ville være et klassisk jakkesæt/gentleman style blandet med fede detajler som en sjov lommeklud og nogle ukontroversielle manchet knapper. Du kan også vælge den mere old school stil med høj hat og stok eller hoppe i et french chic outfit bestående af et sort jakkesæt med hvid skjorte og en løs tynd selvbindende butterfly - smid nogle løse krøller oveni og så er vi godt kørende.. Tænk Aaron (serinas flirt i Gossip Girl)

  Ved det ikke - er ikke ekspert når det kommer til galla, men hvis du kom i lalla ville jeg græde.

  et andet alternativ kunne være en blazer med læder ærmer...

  SvarSlet
 10. Enig i det klassiske look. Et ekstraordinært enkelt, overclass, loge agtigt look. måske bordeaux rød butterfly? Du kunne også tage noget HELT enkelt på. Noget enkelt med mange detaljer.

  SvarSlet
 11. Jeg kan sagtens følge dig Nick, og har også tænkt de tanker faktisk ! stok og hat er jeg faktisk meget hooked på måske blandet med et lidt klassisk old-school look

  Og ja Jonathan, er jo selvfølgelig også enig med dig så. Havde bare lilla butterfly sidste år, meeen har dog en bordeuxrød butterfly - så det ku være!

  The allmann brother: Velkommen ! :) Og ja sailorhat ! Men hvad er bøsserønne ;) ?

  SvarSlet
 12. Det er helt klart for sent nu og jeg forestiller mig at dit sæt bliver federe, men for en god ordens skyld ved jeg at Bertoni har lavet et lilla jakkesæt - det er super cool! Ved ikke om de stadig sælger det, jeg så det omkring nytår! ;)

  SvarSlet