søndag den 14. februar 2010

Kilt

Ja endnu en craving fra min side! Denne gang er det den flotte kilt, som jeg tidligere har skrevet om. Mange mener, at have en kilt på er direkte grimt eller til grin, men jeg synes nu at det er meget sejt, især hvis man kan bære den som Pelayo! Han er virkelig virkelig et stort stilmæssigt ikon for mig, alt han bærer, bærer han med en misundelsesværdig attitude - og så ser alting godt ud på ham. Ham og hans blog, skal helt sikkert tildeles stor betydning for, hvordan jeg klæder mig. En sjov/fed ting er så, at jeg under fashion week mødte Pelayo i egen høje (lave) person, og jeg må sige, at han virkelig er super flink og samtidig super cool! Er så i det dillemma omkring kilten, at jeg ikke ved om jeg skal købe den enkle udgave fra H&M i sort, eller investere lidt flere penge i en ternet kilt fra et af de dyre mærker!? Pelayo rocker jo en virkelig flot rødternet en, som jeg tror er fra Commes. Tror bare ikke, at jeg har ressourcer til at kaste en stor pose penge efter en dyr kilt. Alternativet kunne vel være, selv at lave en som Nick fra Stylegeek. hmmmm. What to do ?

Photobucket - Pelayo

Photobucket - Jean Paul Gaultier

Photobucket - H&M

8 kommentarer:

 1. Det kræver sgu mod at spring i sådan en kiltbasse der.. Specielt i Jylland ;-) Hvis du gør, må du endelig lægger billeder op!! Du har jo allerede vist dit mod med den net tee der! ;)

  SvarSlet
 2. Jeg kommer helt sikkert til at lægge billeder op, så bare glæd dig Lasse :D haha

  SvarSlet
 3. Jeg smider et indlæg ind senere med et billede af kilten ;) og så skal jeg også bare have fat i min net tee - min kammerat har haft den i over en måned nu hehe... Men ja som vi snakkede om tidligere martin, så synes jeg helt sikkert du skal købe en.. jeg ville sige en ternet.. og det er fra Commes des garcons hans kilt er fra - har lige tjekket haha :)

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at se den! Okay. Har så også lige fundet ud af, at jeg har flere penge end jeg havde regnet med, så har faktisk råd til det !

  SvarSlet
 5. Så er der billeder af kilten. De er lidt dårlige og stylingen er pretty bad, men skal bare lige have købt mig et par dr. martens og så lige have nogle ordentlige billeder - så er den hjemme :) Og hey, hvis pengene er der, så køb hehe

  SvarSlet
 6. Ja, man bliver nødt til at have fede støvler til en kilt! Men det ser sgu alligevel godt ud, synes jeg. Og pengene er der nu, så nu skal der købes :P

  SvarSlet
 7. Ingen bærer en kilt som Pelayo! Overvejer virkelig også at få købt mig en, det er så fedt og vovet! Det skal bare bæres med en ordenlig røvfuld læder til, så ser det rigtig fedt ud.
  Dr. Martens er næsten et must til.

  SvarSlet
 8. Det er jo det! Jeg håber dog at mine underground creepers, kan bæres til, eller må det jo blive dr. martens ;) Glæder mig så meget til at kilten kommer hjem i skabet ! :D

  SvarSlet