tirsdag den 16. februar 2010

Pete Doherty

Ja, som lovet kommer der nu en kollage af et af mine stilikoner. Var der nogen der havde gættet hvem, altås udover Nick? Det er jo selvfølgelig Pete Doherty. Han er simpelthen så cool, synes jeg. Det er ikke så meget det tøj han går i, for jo det er da fedt og det hele, men det er måden han bærer det på, hans attitude, der gør han så cool. Ja, ved godt at han er junkie og har ødelagt den smukke Kate Moss. Og det kan også være derfor at han ser ligeglad ud. Men synes bare, at hans rock'n'roll-ligegladeattitude er så fierce og cool, at man ikke kan andet end at bøje sig for hans stil. Han ligner jo altid én, der lige er stået op. Han har stort set altidn hat på, det klær ham, og så elsker jeg jo bare hatte! Og et slidt jakkesæt, eller en lurvet blazer og åben skjorte, er noget han tit har på. Ofte med et par slimjeans og det der ligeglade udtryk. Yeah baby! Det er stil for mig. Og så laver manden jo fantastisk musik. Behøver jeg nævne The Libertines, Babyshambles eller hans soloprojekt? flot!

Photobucket

5 kommentarer:

 1. Jeg er enig, men det ved du jo godt... Babyshambles spiller på anlægget lige nu... Og af ren inspiration - og glæde for, at jeg gættede rigtigt efter ca 5 forsøg og for, at det ikke var Pelayo alligevel - vil jeg sku lave et i morgen om...... gæt hvem. den er for let.. lige til højrebenet. Starter med P slutter med elayo

  SvarSlet
 2. Jeg ELSKER Pete(r?) Doherty! Han er virkelig MANDEN (hvis altså han lige droppede alt det der snavs..). Du er måske stødt på det her billede, men hvis ikke skal du i hvert fald se det:
  http://pagik.blogspot.com/2009/06/pete-doherty.html - et af mine absolutte yndlingsbilleder.
  Og at se ham på Roskilde sidste år, fantastisk oplevelse uden lige!

  PS. Godt sangvalg.

  SvarSlet
 3. haha:D konge Nick ;) glæder mig til at se, hvad du disker op med!

  Pernille: Ja, han er virkelig så så så cool. Ja, det har jeg faktisk set, det er inbegrebet af coolness;) Kunne også forestille mig at Roskilde var fedt, når han var der! Tak fordi du kiggede forbi btw !

  SvarSlet
 4. God stil og god musik, det har han. Resten er virkelig ikke noget at råbe hurra for. Jeg håber at de, der har ham som idol ikke lader sig inspirere af hans livsstil, der efter min mening lader sig meget tilbage at ønske. Man skal nok være fucked up for at være så genial, og begge dele er han.. :-)

  SvarSlet
 5. Ja det er jo det :) Jeg synes også, at hans livsstil er helt ude at skide - hvor mange gange er han blevet anholdt? Men god stil som sagt, og genialt musik

  SvarSlet