torsdag den 18. marts 2010

Et dagens midt i AT-stress

Ja, som overskriften antyder, kommer der et hurtigt dagens midt i stresset med den irriterende AT-synopsis. Dagen i dag har budt på intet mindre end 20 minutters skolegang bestående af AT-vejledning, den sidste før afleveringen. Efter det stod den på arbejde, og efter det har jeg bare arbejdet på AT. Der er ikke lang vej igen, så er ret begejstret lige nu! Det er også derfor, jeg har fundet overskud til at poste et dagens midt i al stresset.

Photobucket

Sko - Underground Creepers, Bukser - Cheap Monday, T-shirt - Vibskov, Blazer - 2nd Hand.

6 kommentarer:

 1. AT er virkelig en lykketyv. Jeg er SÅ stresset og rundt på gulvet. Argh! Heldigvis hjælper det sikkert at være velklædt som dig. :D

  SvarSlet
 2. Ja AT sucks big time! heldigvis skal jeg først aflevere mandag ;) Men tak skal du have ! :)

  SvarSlet
 3. Årh AT! - er i samme båd, det er så stressende og hvorfor skal det pludselig blive så svært og indviklet her i 3.g? Godt det snart er overstået :)

  Nice outfit og bloggen med!

  SvarSlet
 4. Jeg fik den afleveret her i dag. Puha det var lettende. Så er der bare lige et par terminsprøver og så er der FERIE! Men tak og i lige måde!

  SvarSlet
 5. Dejligt, må jeg spørge hvad du skrev om? Jeg aflevere først på fredag, så har lidt tid at løbe på endnu! Yeah ferie bliver skønt!

  SvarSlet
 6. Jeg skrev såmænd i de lidet flatterende fag samfundsfag og idræt, hvor jeg skrev om den ændring der skete i idræts- og sportsverdenen omkring de første moderne olympiske lege. Du ved, med større fokus på konkurrence og målbarhed. Grundene til netop det osv. osv. ;) hehe

  SvarSlet