tirsdag den 2. marts 2010

Gallatøj

Ja, så tror jeg at den er ved at være der. Gallatøjet ihvertfald! Faldt over dette lækre sæt på Kostumemagasinet.dk, og tænkte, at det da lige var mig. Har tænkt mig at leje det, små 500 kroner, og så bytte slipset ud med en butterfly, eventuelt i den farve min gallapartners kjole er, og også bytte skoene ud med mine egne brune loafers. Hva' synes i? Er det godt, eller skal jeg kigge et helt andet sted ?

Photobucket

Enten den eller også skulle jeg prøve denne rokokosag. Jeg skal jo dance lanciers, så hvorfor ikke? Måske ikke det mest seriøse bud, men det er stadig cool, synes jeg.

Photobucket

3 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Haha! Fedt rokokosuit, så kan du da være sten sikker på at der ikke er andre der kommer i det samme ;) Men hvis du vil have et seriøst bud, synes jeg du skal tage det øverste. Det er rigtig fedt (sådan lidt old shool), og også lidt sjovere end det klassiske sorte suit, selvom det også kan være rigtig flot :)
  Ha' et godt galla
  - Emelie

  SvarSlet
 3. Ja rokokosuitet er mega cool, synes jeg! Men regner dog med, at det bliver det øverste, det var faktisk også min plan sidste år ;) hehe. Men tak!

  SvarSlet