fredag den 19. marts 2010

Kilt, endelig!

Så kom min kilt endelig - yes! Er ret begejstret over den, så selvfølgelig skulle den luftes i dag, også har på bloggen. Den blev modtaget meget blandet. Nogen synes, at den var fjollet og grim, mens andre var helt med på ideen. Jeg synes bare, at det er fedt! Med stor inspiration fra mit store idol Pelayo, selvfølgelig. Uden ham, var jeg ingenting, haha ;). Her i dag har jeg haft idræts-fremvisning, som det eneste nævnværdige i skolen. Det var rigtig sjovt, omend en smule mere tid, havde været på sin plads. Senere skal jeg i biografen og se den nye film "Invitus". Jeg glæder mig til at se, om filmen lever op til både egne og andmelderes forventninger, og så selvfølgelig til en hyggelig aften med drengene. Ikke meget mere at berette fra min side, andet end at AT snart er fortid, og hurra for det! I må endelig gerne komme med kommentarer til kilten og/eller tips til måder at style den på. For det er noget, jeg virkelig kæmpede med at finde ud af.
Photobucket

Sko - Underground Creepers, Kilt fra Skotland, Sweater - Acne, Blege Ben - Mine

9 kommentarer:

 1. Sejt! Hvor har du købt de blege ben? :D Jeg tror forresten den også ville se sej ud med en enkel skjorte, der er knappet helt op.

  SvarSlet
 2. Vi har totalt brug for Pelayo-vibes i lille Dannevang - cool:)

  SvarSlet
 3. @Lasse: De blege ben kan erhverves gratis, ved blot at opholde sig i nærheden af blege mennesker = mig. Men ja, jeg tænkte godt over muligheden med skjorte faktisk. Tror jeg vil prøve det næste gang ;)

  @Tellah: Ja, men han er også bare for cooool ! Og tak ! ;)

  SvarSlet
 4. Det er super cool! Jeg er helt med på den! ;)

  SvarSlet
 5. Sad lige og kiggede på din blog for første gang, og det virkede meget godt, men var ikke helt overbevist. Så ser jeg dette billede - vildt fedt! Jeg tror jeg bliver hængende herinde.

  SvarSlet
 6. Hey ! ;) Jeg har været lidt sløv på det seneste grundet skolen, derfor den noget lave standard ;) hehe. Har dog ferie nu, så det bliver bedre! Men coool, jeg er også glad for det :)

  SvarSlet
 7. @Lasse: Det ville være total Marc J Style!

  SvarSlet
 8. Det er vel også fint nok ;) hehe

  SvarSlet