mandag den 15. marts 2010

Mandag

Puha, så startede ugen. Heldigvis var dagen ikke så slem, og skolen gik da også forholdsvis hurtig - især da beskeden om, at afleveringen af synopsen til AT var rykket fra fredag til mandag tikkede ind! Yes! Ikke nær så meget stress. Efter skole stod den på engelskaflevering, som dog forholdsvis hurtig var overstået, hvorefter resten af dagen har været brugt på diverse blogs og andre moderelaterede ting. Lækker med sådan en dag. I morgen får jeg til gengæld travlt. Jeg skal først i skole, derefter på arbejde og så til sidst skal jeg til fodboldtræning - hårdt men lækkert! Nu vil jeg lægge computeren fra mig og så ellers ligge mig i sengen og læse nogen af de nylånte bøger fra biblioteket og så bare slappe af. Fortsat god aften

Photobucket

Sko - Underground Creepers, Haremsbukser - Weekday, Tee - DIY, Vest - PrimIAm.

5 kommentarer:

 1. creepers er the shit. er bare bange for at komme til at ligne en goth-wannabe med dem.. men fy for den lede hvor de klæder dig.. lucky you

  SvarSlet
 2. Elsker også bare mine creepers :D ! Men tak for det, du skal da bare prøve dem! Tror ikke, at du kommer til at ligne en goth-wannebe haha ;)

  SvarSlet
 3. nice outfit, du har en fed stil :)
  er nu fast læser. Kig forbi vores blog hvis du har lyst :)

  www.loosebraids.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Tusind tak for din kommentar på min blog (-: du har selv en vildt sej blog og unik stil. selvfølgelig følger jeg også dig.

  - Tanna

  SvarSlet
 5. Hey Loosebraids piger: Jeg følger skam jeres blog :D Måske jeg bare har glemt at tilmelde mig som fast læser;) Hvis det er tilfælder, så sker det nu !

  Tanja: Det var så lidt :) Og mange tak!

  SvarSlet