søndag den 18. april 2010

Giv mig nu den studenterhue!

Photobucket

Det passer meget godt på mig lige nu, det der billede. For som så mange andre unge mennesker, der går i 3. g er jeg inde i en hektisk periode, hvor gymnasietiden skal afsluttes. Netop derfor, synes mine lærere, at vi skal overdænges med diverse afleveringer og lektier! Jeg sidder derfor konstant og laver lektier for tiden, derfor har jeg heller ikke det vilde overskud til at blogge, dog skal der nok komme noget alligevel - man skal jo også holde pauser! Glæder mig til, at jeg om et par uger er færdig med skoletiden og alle lektierne og jeg så kan koncentrere mig om de endelige eksaminer. 3. års slid er snart ved at være færdig og hvor er jeg lettet. Kom sommer, kom studenterhue og kom ferie!
Og nå ja, så hjælper det ikke, at jeg har de ondeste tømmermænd efter at jeg i går var lige vel glad for alkohol i forbindelse med min kærestes fødselsdag! Puha, hvor har jeg haft det dårligt i dag. Men rigtig dejlig fest, var det! Tillykke skat :)

TRANSLATION:

Really want to graduate! Please summer, come now! I am in a really hectic time right now as my teachers have decided to give us a ton of homework and assignments because we only have like 4 weeks of school left! I can literally swim in my homework. Well, then it doesn't help that i got so wasted yesterday because my girl friend held her birthday! Man i have been feeling bad today. Otherwise great party. Congrats baby :)

6 kommentarer:

 1. Haha :) Jeg elsker Steen og Stoffer! Held og lykke med eksamen når du kommer dertil!

  SvarSlet
 2. Ja, de er geniale! Men mange tak, glæder mig sgu' til, at det hele er overstået ;)

  SvarSlet
 3. Kunne ikke være mere enig, giv mig så den hue!

  SvarSlet
 4. Det kan kun gå for langsomt! ;)

  SvarSlet
 5. Det må gerne gå meget stærkt!

  SvarSlet