fredag den 28. maj 2010

Weekday

I må meget undskylde, at jeg ikke har været særlig aktiv på bloggen de seneste par dage. Skyldes - surprise, eksaminerne! Jeg har været op til et par i den her uge og skal op til to i næste uge, hvorfor jeg også har rimelig travt her. Jeg vil selvfølgelig prøve at opdatere så meget som muligt, men nogen gange må skolen bare prioriteres frem for bloggen. Ud over det, var jeg til Anywho X Weekday arrangementet i går. Det var rigtig fedt, omend tre(!) af mine venner brændte mig af med kort varsel, så jeg blev nødt til at tage derhen alene. Det var nu meget sjovt alligevel, for med 50%, gratis øl og pølser var der nok at tage sig til. Jeg mødte også et par medbloggere. Det værende de to søde SUS bloggere Line og Katarzyna, som var vildt flinke samt den evigt glade Mikkel! Nå ja, jeg fik da også købt nogle ting i går, dem viser jeg i morgen, når jeg får taget mig sammen til at tage billeder af det! Godnat folks!
Photobucket

Mig sammen med Katarzyna fra SUS. Jeg er bestemt ikke fanget fra min gode sige! (Billedet er lånt fra SUS)

3 kommentarer:

 1. Uuuh, besparelser. <3 Har også lige været inde i David Andersen i dag og der var sgu nogen store besparelser at hente på kollektion udsalg!

  Btw, hvilket hår produkt bruger du til håret? er nemlig på udkig efter noget, hvor håret sidder og samtidigt ikke ligner en omgang smør i håret.

  SvarSlet
 2. Ja, der er sgu' intet bedre! Ej, der ville jeg gerne have været forbi!

  Jeg bruger faktisk muddervoks, da jeg heller ikke kan lide det fedtede look, som du også prøver at holde dig fra ;) Kan ikke lige huske mærket, men kan finde ud af det, hvis du vil have det? :)

  SvarSlet
 3. Yeah, jeg har fandme mange forskellige voksne liggende herhjemme og har endnu ikke fundet "the one" :(

  Du kan stadig godt nå kollektion salget, hvis du er hurtig, for det gælder også resten af dagen.

  SvarSlet