tirsdag den 28. september 2010

gæsteindlæg part 2.

Photobucket

Vi har i MOFELHEADS fået æren af at gæsteblogge her på bloggen.
Hvad er MOFELHEADS og gemmer sig bag dette noget mystiske dæknavn? Det skal jeg gerne svare på. Vi er 3 homeboys i alderen 18-19 år og vi er venner gennem mange år.
Vi fik ideen om at starte det her dj'eri i sommeren 10' på grund af at vi altid har elsket nydt musik rigtig meget. Vi var dog trætte af at vi altid skulle høre Voice top 10 chart, eller andet som bliver skamdræbt på diverse radiokanaler. Vi besluttede os derfor for, at det skulle der gøres noget ved! Vi ville vise folk den anden side af musikken. Den side man aldrig hører. Åbne folks ører for noget nyt. Samtidigt har drømmen om at rykke diverse fester altid tiltalt os - at se folk svede løs til vores udvalgte rytmer, kan få selv de mest garvede rotter til stivne. Vi ved godt at vi ikke kan vi ikke kan lave verden om, men vi mener at vores musiske indslag kan hjælpe det hen af vejen.

Tilbage til hvad MOFELHEADS egentlig kommer af. Mange har stillet spørgsmålet og historien er faktisk kort. Ordet MOFELHEADS er selvopfundet og kommer fra en tidligere kemilærers gyldne kaldenavn til de larmende elever. Ordet var Møflehovederne. Vi valgte i en mindre brandert at oversætte det ud fra egen fantasi og ud af det kom - MOFELHEADS, som skal siges med et glimt i øjet og munden på skrå!

Mange spørger os også om hvordan vores musiksmag. Og vi er sgu' meget åbne. Så længe trommerne banker løs og saxofonen får dansegulvet til at spille, så ryger det gerne i maskinen. Vi har dog en særlig lille fetish, som vi selv kalder "Africa". Man kan se i vores valg af musik, at inspirationen klart er kommet over bjergene og direkte fra Afrika! Med bongotrommer, koklokker og ustyrlige beats. hvis man hører dette, så ved man at MOFELHEADS er på scenen!
Slutteligt har vi lovet at poste vores Top 5, som for tiden dræber diverse dansegulve med os bag disken.

1. Zombie Disco Sqaud - Danca Do Zumbi Ft. Mc Oscar


2. Killer On The Dancefloor - Gringo Oba Oba (TropiKill Remix)


3. Yolanda Be Cool - Afro Nuts (Edu K Remix)


4. MELE - Bombay (French Fries Remix)


5. Specktors - Længe Leve De Døde (SBHSMG)
Intet direkte link, men kan som alle de ovenstående numre købes via http://www.beatport.com/

Alle interesserede er mere end velkomne til at kontakt os på mailen for evt. spørgsmål eller booking:
Jesperpeters90@hotmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar