mandag den 17. januar 2011

Disco Mandag

Jeg er kommet frem til den konklusion at jeg ikke kan nøjes med at smide ét nummer op om dagen, så i fremtiden vil der komme mere end ét track hver dag.

Bare lige for the record, er jeg en sucker for Vinnie Who, og sad selvfølgelig og så P3 Guld i fredags. Jeg havde sat mine penge på at P3 Prisen gik til VW. Og efter hans, efter min mening, powerperformance, kunne jeg ikke se andre der mere havde fortjent de 100 big ones og den "flotte" statuette. Sådan gik det desværre ikke, da Fallulah efter sin meget lunkne optræden gik hen og vandt. Tilgengæld kan han prale af at have lavet den bedste optræden den aften. Og den kan i få lov at se/gense after the jump!



Hercules and Love Affair er et af de bands man, efter min mening, bare skal kende. Har du ikke stiftet bekendskab med dem endnu, skal du sætte dig til at se denne fremragende live version af "You Belong". De leverer den faktisk bedre live end den originale, selvom det virker svært. Det skal også lige siges at jeg er helt pjattet med Kim Ann Foxman, som er hende med undercut.



Jeg vil ikke yderligere gå i detaljer om hvorfor jeg har valgt "Down at Jimmies" til netop denne mandag. Det er  i bund og grund et fedt nummer, som fortjener meget mere airplay, end den har fået.

3 kommentarer:

  1. Havde det på helt samme måde! Regnede stærkt med at VW løb af med prisen :) Og synes sørme også at Fallulah var noget fesen

    SvarSlet
  2. Vinnie Who selvfølgelig, han er simpelthen også for fed! og den andet nummer, ja også korte af det lange - alle sangene er for fede!!:D

    Mvh Oliver Anton
    www.wardrobebyoliveranton.blogspot.com

    SvarSlet