mandag den 25. april 2011

Ny musikredaktør!!! Whoohoo!!

Hej alle sammen.

Mit navn er Emil Christiansen, og jeg vil i fremtiden komme med nogle, forhåbentligt, spændende, udfordrende og anderledes musikoplevelser på denne blog. Jeg har gået i folkeskole med Martin, og har en stor interesse for musik, så derfor er jeg den nye skribent.

Jeg håber inderligt at i vil gå åbenhjertede til musikken, og optage den i jer, hvad end det er jeg byder jer. Det kan være alt fra tungeste rock til den dybeste avantgarde og videre til den blødest pop, men må indrømme, at jeg bedst kan lide den musik, der stikker lidt ud, så min eneste regel er, at musikken ikke skal være noget, som radioerne råspiller i forvejen.

Så hvis det kun er Lady Gaga du vil have, så er dette muligvis ikke noget for dig. Hvis du tilgengæld er villig til at blive udfordret lidt, vil jeg tage dig med på et musisk eventyr, der gavner både krop og sjæl, og forhåbentligt åbner øjne. Dette vil jeg gøre med ord og musik. Så håber at i vil tage godt imod mig og musikken, og give det hele en chance, for så er jeg sikker på, at i ikke vil fortryde det. I tilfælde af at i kender det jeg lægge ud, så håber jeg i vil nyde de ord jeg knytter dertil.

I skal desuden være velkommne til at kontakte mig, hvis i har noget musik i synes jeg skal lægge ud på blokken, og knytte nogle ord til. Men lad mig advare jer: Jeg kan godt være kritisk, så hvis jeg skal skrive noget om en sang som i har sendt mig, så behøver min respons ikke være ubetinget godt. Men det er i sikkert helt friske på.

Så håber i kan lide hvad jeg lægger ud og skriver.

MVH. Emil Christiansen, jeres nye gode ven.

1 kommentar:

  1. Det lyder sgu godt, jeg er klar til at blive udfordret!

    SvarSlet