søndag den 4. december 2011

MUSIC OF 2011 PART #2

Det er søndag og endnu en gang tid til at kigge tilbage på nogle af de stærkeste udgivelser fra år. Lige som sidste søndag kommer her et original track, et remix og et album jeg vil anbefale.


Et af årets bedste tracks: HERCULES & LOVE AFFAIR - MY HOUSE

  

Første single fra Hercules & Love Affairs seneste album Blues Songs ramte rent ind hos mig da den udkom i starten af året. Perfekt kombination af disco og house. Videoen er en tur tilbage til en newyorker klub i 80’erne, og helt gennemført med larm fra crowden og reklamepause halvvejs. Hele albummet er fabelagtigt og virkeligt også et af de bedste i år. 

_____________________________


Et af årets bedste remix: RALPH MYERZ FEAT. DIANA ROSS - SOMETHING NEW (THE TREATMENT REMIX)

  Ralph Myerz feat. Diana Ross & The Supremes - Something New (The Treatment Remix) by TheTreatment

Ralph Myerz har taget Diana Ross & The Supremes' track Something New fra 1969 og givet det en opdatering. Den nye udgave af nummeret er såmænd fin nok, men giver ikke nær så meget stemning som The Treatment efterfølgende har givet det i deres remix af det. Det er blevet super elegant med en sindssyg lækker og stilren intro. 

_____________________________


 Et af årets bedste albums: WHEN SAINTS GO MACHINE - KONKYLIE

  Skærmbillede 2011-12-04 kl. 15.43.04 

When Saint Go Machine kom i år med deres anden plade, og forventningerne herfra var rimelig høje efter deres debut. Jeg er stadig vild med deres lidt skæve univers og det er fedt at bandet har formået at udvikle deres lyd yderligere. Det er ikke en plade til dans, men en plade at lytte til. Jeg får næsten gåsehud af pladens sidste nummer, Add Ends som du kan se videoen til HER


Ingen kommentarer:

Send en kommentar