mandag den 6. februar 2012

Giovanni Cavagna

Et ungt nyudsprunget talent på den italienske modescene, og et af de nyeste skud på blandt andet PNP Firenzes stamme af brands er Milano-baserede Giovanni Cavagna. Et af hovedkendetegnende ven denne unge italieners tøj er gennemkonstrueret og gennemtænkt ned til mindste detalje, hvor også en evig jagt efter nye materialer og sammensætninger og eksperimenteren med disse, hvilket er noget af det man fascineres af ved denne unge designer!
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Giovanni Cavagnas kommende kollektion, som netop er blevet vist frem i Paris, og som senere dette år har show ved New York Fashion Week, tog sit spæde udgangspunkt ved udvælgelsen af materialer, hvor en søgen efter de bedste rå materialer og arbejdet med dem på nye ukonventionelle metoder, skulle give nyt liv til nye kreationer, der både er usædvanlige og futuristiske. Med en trang til at udfordre, er det kun i håndværket og øjet for detaljer det traditionelle er i en ellers nytænkende kollektion. Kollektionens farvepallet er holdt i sorte nuancer, som fint komplimenterer og tydeliggør de teksturer og former, som Giovanni Cavagna skaber. Han dekonstrukterer, adskiller og samler så igen de forskellige dele i en flot rekonstruktion. Jeg glæder mig til at følge dette unge talent, som man gennem de oploadede billeder, får et fint indtryk af, men som nok skal opleves live, da det smukke ligger i detaljen, som det nu siges!
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Ingen kommentarer:

Send en kommentar