tirsdag den 12. januar 2010

Halskæder!

Jeg har en lille passion for halskæder! Jo mere specielle desto bedre. De skal dog helst være i sølv, da det er den farve mine andre smykker er. Grundet min passion, synes jeg da lige, at jeg ville give jer et indblik i, hvilke halskæder jeg har i kikkerten.

Det er garanteret blevet skrevet om før, men jeg bliver simpelthen nødt til at ytre min begejstring for Vibe Harsløf! Hendes smykkker bærer stærkt præg af en stor legesyghed, samtidig med at der er klare referencer til graffitiscenen. Hendes smykker skal, ifølge hende selv, være unikke og tidsløse, mens de samtidig har et rent og let tilgængeligt design, hvilket er noget der tiltaler mig meget! Jeg har selv den sorte minipibehalskæde, som jeg har købt i PedeogStoffer for omkring 300 kroner. Den er jeg meget glad for, for den passer til utrolig meget, plus at den jo bare er mega fed!

En anden ting fra Vibe Harsløf er hendes store pibe, som blev brugt til Soullands show ved CPH fashion week i sommers. Jeg har lige siden jeg så den til showet, ville have fingrene i den, men først i november så jeg på Style.dk, at man kunne købe den i PedeogStoffer blandt flere steder, hvilket er fint nok i sig selv. Problemet er bare, at den koster 1200 kroner, hvilket lige er i overkanten for en fattig studerende som mig!


Billede er lånt fra Style.dk. Hvis billedet ønskes fjernet, kontakt mig da venligst


En anden designer som garanteret er blevet skrevet om, er Gareth Moody som står bag Chronicles of Never. Chronicles of Never er, ifølge min smag, et virkelig fedt mærke! Stort set hvert piece fra hans nu gamle kollektion, måtte gerne ligge i mit skab. Derfor var det heller ikke overraskende at smykkerne fra selvsamme kollektion måtte være fede! Ærlig talt, ville jeg gerne eje hver eneste halskæde fra kollektionen. Men med et prisskilt på omkring 1700 kroner, må jeg vel nok se i øjnene at det ikke kommer til at ske. Nedenfor ses min favorit, som i øvrigt kan købes på Asos.com


Den sidste halskæde jeg vil vise, som gerne jeg gerne ville eje, er denne flotte "fyr" af Stephen Webster. Endnu engang en halskæde som er en anelse for dyr til mig, men som bare tiltaler mig så meget ! Flot er den, men prisen skræmmer mig væk, damn!

4 kommentarer:

 1. Jeg har selv den lille pibe og det er en rigtig lille fiks ting!

  Mht. den store pibe, så er den som bliver solgt IKKE en halskæde pibe, men derimod et rigtig pibe/smykke, det er i hvert fald sådan jeg har forstået det!?

  - Kasper

  SvarSlet
 2. Ja, det var jeg også rigtig meget i tvivl om, hvorvidt den var ;) men selvom den bare bliver solgt som pibe, så kunne jeg godt tænke mig den alligevel.

  Men ja, den lille sorte er flot! Går også med den, så tit jeg kan komme til det

  SvarSlet
 3. Men måske jeg bare skulle gå igang med mit eget pibe-projekt. Finde en sej pibe, montere en kæde dertil og så har vi noget som linger et overkommenligt projekt. :)

  - Kasper

  SvarSlet
 4. Præcis det jeg har tænkt! Held og lykke til dig med at gøre det, glæder mig til at se resultatet

  SvarSlet