tirsdag den 5. januar 2010

Hvem ka', Canon ka' !

Sad lige og rodede lidt rundt på mit værelse, og stødte tilfældigvis lige på mit gamle analoge Canon Speedlite 155 A-kamera, som det hedder. Det fik jeg sidste år af min kære onkel fra Spanien, efter lidt tiggeri og vis portion gavmildhed fra hans side. Jeg synes selv, at det er det fedeste kamera nogensinde, men desværre kan jeg ikke finde det rette batteri til det:( Har købt flere forkerte batterier forgæves. Heldigvis kom min faster og onkel på besøg her i sidste uge, og der viste han mig hvor battiet kunne købes henne - endelig håb forude! Så nu surfer jeg lidt rundt, for at finde det billigste af slagsen - wish me luck ! I mellemtiden kan i da lige nyde synet af min fremtidige rejse-og-gå-tur-makker :D

Canon Speedlite 155 A

5 kommentarer:

 1. der er intet som analog. :) glæder mig til at se billeder!

  SvarSlet
 2. Det er jeg glad for at du gør, det gør jeg satme også :P

  SvarSlet
 3. Fedt! Sidsel og jeg har også været ude at tage billeder med min fars gamle Olympus analoge spejlreflekskamera. Billederne blev rigtig gode. Du kan se de bedste at dem på vores blog under 'billeder' :-)

  SvarSlet
 4. Ja, jeg så godt jeres billeder i havde taget. De var mega fede ! Jeg håber på, at mine kan komme til at ligne bare nogenlunde, hvilket jeg ikke tror:) Er ikke den fødte fotograf, desværre ;)

  SvarSlet
 5. Held og lykke i hvert fald :-) Glæder mig til at se resultatet!

  SvarSlet