onsdag den 6. januar 2010

Nakkna

Det er godt nok set på andre blogs i dag (læs. Fashionfix og LeHype). Men jeg bliver simpelthen nødt til at nævne Nakkna, som er et svensk mærke, hvis nye kollektion indrammes af ord som assymetri, oversize og assymetri - lige mig! Og med inspirationskilder som Rick Owens og Damir Doma, synes det bare endnu mere spændene. Når man så endelig ser den nye kollektion, som har fået navnet "Orchid Club", og ser at farverne er holdt i ren sort, bortset fra enkelte lilla elementer, oversize og med klare dråbeformer, finder man ud af, at det hele er så fedt som ventet - og så til SU-venlige priser! Kunne det være bedre? Jeg synes ikke, men det kan i jo selv bedømme, ved at kigge på mine favoritter nedenunder, eller gå ind på hjemmesiden her.

4 kommentarer:

 1. Nakkna er et skide fedt mærke og som du selv fortæller, så er det priser hvor de fleste kan være med.

  Jeg går selv og venter spændt på min Nakkna trøje.

  - Kasper

  SvarSlet
 2. Ja priserne er netop rigtig gode! Derfor ærgrer jeg mig også over, at jeg hverken nåede eller havde penge til at gå amok på Ashtray.se da de havde tilbud her i december og starten af januar ;)
  Men hvad har du købt, og hvor har du købt det henne?

  SvarSlet
 3. Jeg benyttede mig af Ashtray's 50% og nappede en black oversize fra Nakkna: http://selvage.se/php_class/phpThumb.php?src=/images/product/b603f715a82cd7fa60df6fcf79fe2b3f.jpg&w=300&fltr[]=wmi|/images/forstora.gif|BR&fltr[]=wmi|/images/rea.png|TL

  Men ellers bliver mærket forhandlet på:
  www.selvage.se
  www.branten.com
  www.aplace.com
  www.onlineshop.nakkna.com

  - Kasper

  SvarSlet
 4. Fuck den er svedig ! Jeg skal på jagt efter noget billigt Nakkna-tøj kan jeg godt mærke ;) Tak for linksne btw :)

  SvarSlet